€ 595.000,- k.k.

De Scheiding 8

Drachtstercompagnie

Omschrijving

De Scheiding 8 Drachtstercompagnie ligt op een prachtige locatie aan een doodlopende weg vrij in het groen, vlakbij de A7. Omgeven door grasland en weidse uitzichten vindt u hier alle rust en ruimte, maar ook bijvoorbeeld ruime mogelijkheden voor een bedrijf aan huis. En wie kan er nou van zijn terras zeggen, dat u daar zicht hebt op uw eigen ooievaarsnest? De woning ligt aan een bosrand met veel nestkastjes en soorten vogels. Het perceel is met 4.458 m2 meer dan royaal. Dat geldt ook zeker voor de schuur die achter het huis staat. De schuur is aan te wenden voor verschillende doeleinden, werkplaats, atelier of bijvoorbeeld paardenboxen. De begane grond heeft een oppervlakte van 123 m2 en erboven bevindt zich een grote zolder. Daarnaast is er nog een zeer ruime werkruimte van 65 m2 en een kennelunit van damwandprofiel met 4 ruime binnen- en buitenkennels met een kleine berging. Scheiding 8 Drachtstercompagnie heeft vier slaapkamers. Het woongedeelte is voorzien van dakisolatie en dubbel glas.

Indeling
Begane grond: vanuit de hal heeft u toegang tot de U-vormige woonkamer van 54 m2. Deze biedt aan drie kanten weids uitzicht op het perceel. Door de grote glazen schuifpui is er een prachtige verbinding met de terrassen in de tuin en de plezierige overkapping die daaraan grenst. De royale, halfopen keuken is uitgerust met een keramische kookplaat, luxe afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en koelkast. Ernaast bevindt zich de eethoek (samen met de keuken 25 m2).

Op de eerste verdieping bevinden zich vier ruime slaapkamers, waarvan twee met een eigen wastafel. En een moderne badkamer voorzien van een douche en wastafel. Tevens bevindt zich hier een extra toilet. Verder zijn er op drie plaatsen handige bergruimtes.

De vliering op de tweede verdieping is met een vlizotrap bereikbaar.

De voorzieningen van Drachtstercompagnie bevinden zich op korte afstand. Er zijn winkels en er is basisonderwijs. De Scheiding 8 Drachtstercompagnie ligt op slechts 10 autominuten van alle voorzieningen in Drachten: winkels, horeca, De Bios Drachten, schouwburg De Lawei en andere voorzieningen. Het plezierige recreatiegebied ‘Strandheem’ en het mooie fiets- en wandelgebied ‘Trimunt’ liggen op korte afstand.

Zelf ervaren wat deze grote woonboerderij met veel mogelijkheden vlakbij de A7 u te bieden heeft? We plannen graag een afspraak voor u in om De Scheiding 8 Drachtstercompagnie te bezichtigen.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Drachtstercompagnie
Type object
Woonboerderij, Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
4458m2 / 164m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
Aan bosrand
Vraagprijs
€ 595.000,- k.k.

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Douche, wastafel en vloerverwarming
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
Natuurlijke ventilatie
Zolder
Ja

Energie

Verwarming
Cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk en houtkachel
Warm water
Cv ketel
Energielabel
C
Isolatie
Dakisolatie en dubbel glas

Garage

Garage
Vrijstaand steen
Capaciteit
2 auto(s)

Tuin

Tuin
Achtertuin van 35 bij 43 meter gelegen op zuid
Tuin(en)
Achtertuin, voortuin en zijtuin
Kwaliteit
Normaal
......... Chris Jan Pera

Meer weten?

Vraag het aan ......... Chris Jan Pera

Kandidaat-makelaar

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal