€ 319.500,- k.k.

De Voorstreek 15

Gerkesklooster

Omschrijving

Deze zomer heerlijk ontspannen aan het water of op zoek naar een plek waar u uw eigen boot kunt aanleggen? Het kan aan de Voorstreek 15 in Gerkesklooster. In een fraai authentiek deel van het dorp vindt u deze charmante vrijstaande woning met een extra perceel aan de overzijde van de weg dat grenst aan de Oude Vaart, een gezellig doorgaand vaarwater dat in verbinding staat met de Stroobosser Trekvaart en de Lauwers. Zowel Friesland als Groningen zijn dus gemakkelijk per boot te bereiken en dat allemaal vanaf uw eigen perceel. De Voorstreek 15 is een woning met een vriendelijke uitstraling en is in de afgelopen jaren grotendeels gemoderniseerd en verduurzaamd, waarbij tien zonnepanelen, een airco en pelletkachel zijn geïnstalleerd. De woning is gemakkelijk levensloopbestendig te maken, doordat de badkamer al op de begane grond aanwezig is en er ruimte is om een slaapkamer te realiseren. De oppervlakte eigen grond is 532 m², verdeeld over twee percelen.

Indeling
Begane grond: vanuit de hal heeft u toegang tot de prachtige lichte woonkamer (27 m²). Hier heeft u vrij uitzicht in de richting van de Oude Vaart. Net als de rest van de woning ademt de woonkamer een landelijke sfeer, met het comfort van nu. Erachter ligt de keuken die in 2019 is vernieuwd. Deze fraaie landelijke keuken omvat onder meer een groot formaat inductiekookplaat, vaatwasser en een keurig in een schouw verwerkte afzuigkap. De keuken biedt toegang tot de overkapping aan de achterzijde van de woning is er alle ruimte voor een extra zithoek bij de tuin. Maar er is ook de mogelijkheid om dit gedeelte af te scheiden en als slaapkamer op de begane grond te gebruiken (zie impressie en de aangepaste indeling in de plattegrond). Ernaast is een grote bijkeuken (10 m²) met de witgoedaansluitingen, een toilet en een badkamer met een wastafelmeubel en bad.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers. De slaapkamer aan de voorkant heeft een fraaie kapconstructie in het zicht en twee inbouwkasten. Op de overloop bevindt zich nog een inloopkast.

Achter het huis is er over de volle breedte een overkapping gerealiseerd, waardoor het ook bij wat slechter weer prima buiten vertoeven is. Achterin de tuin is een grote schuur aanwezig van in totaal 45 m², opgesplitst in drie delen. Op het perceel grenzend aan het water is aan de voorzijde een ruime carport gerealiseerd.

In de tweelingdorpen Gerkesklooster en Stroobos vindt u een aantal voorzieningen waaronder een basisschool, slager, fruitschuur en dorpshuis. Er zijn diverse actieve verenigingen en sportclubs, waaronder een muziek-, gymnastiek-, voetbal- en korfbalvereniging. De dichtbijgelegen plaatsen Buitenpost en Surhuisterveen hebben een ruim aanbod aan voorzieningen. Daarnaast zijn Drachten, Dokkum, Leeuwaren en Groningen allemaal binnen een half uur te bereiken.

Zelf ervaren wat deze charmante vrijstaande woning op deze schitterende locatie u te bieden heeft? We plannen graag een afspraak voor u in om De Voorstreek 15 in Gerkesklooster te bezichtigen.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Gerkesklooster
Type object
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
532m2 / 104m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1905
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
Aan water, aan rustige weg, vrij uitzicht en aan vaarwater
Prijs
€ 319.500,- k.k.

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Ligbad en wastafel
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Voorzieningen
Airconditioning, rookkanaal, schuifpui, dakraam en zonnepanelen
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel en pelletkachel
Warm water
Cv ketel
Energielabel
B
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie en dubbel glas

Garage

Garage
Carport

Tuin

Tuin
Voortuin van 28 bij 10 meter gelegen op zuidoost
Tuin(en)
Achtertuin en voortuin
Kwaliteit
Normaal
......... Chris Jan Pera

Meer weten?

Vraag het aan ......... Chris Jan Pera

Kandidaat-makelaar

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal