€ 429.000,- k.k.

De Blieke 57

Hollum

Omschrijving

Ontdek de rust en ruimte van De Blieke 57 -De Kruipwilg- in het charmante Hollum, gelegen op het prachtige eiland Ameland. Deze goed onderhouden woning biedt een oase van sereniteit, fantastisch op de zon gelegen ruim perceel en een mooie omgeving.

Met drie comfortabele slaapkamers is er voldoende ruimte voor het hele gezin of vrienden die op bezoek komen. Geniet van het schilderachtige uitzicht en de privacy die dit huis te bieden heeft, perfect voor ontspanning na een dag vol avonturen op het eiland.

Of je nu wilt wandelen door de nabijgelegen duinen, fietsen langs de kustlijn of gewoon wilt genieten van de rustige omgeving, De Bliek 57 biedt de ideale uitvalsbasis voor jouw eilandavontuur.

Indeling
De woonkamer is 24 m² groot en heeft aan drie kanten raampartijen. De glazen schuifpui nodigt uit om op het op het zuiden gelegen terras te zitten, uit de wind achter een luxe glazen windscherm. Tevens is er een tweede terras aanwezig.

De open keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, magnetron, koelkast en vaatwasser. Er zijn twee identieke slaapkamers van 9 m², die door het hoge plafond heerlijk ruim aanvoelen. Beide slaapkamers zijn voorzien van box spring bedden. De derde slaapkamer biedt ruimte voor een stapelbed. Alle drie de slaapkamers zijn uitgerust met een vaste wastafel met Grohe mengkranen en ruime (hang/leg) kledingkasten. Zowel de douche als het separate toilet met fonteintje zijn op een fraaie manier met kwaliteitsmaterialen gerenoveerd.

In de aangebouwde schuur van 6 m² – handig voor het opbergen van tuinmeubilair of fietsen – bevindt zich de wasmachineaansluiting.

Geniet van de vrijheid en privacy van een tuin die het hele pand omringt, compleet met een zonnig terras waar je kunt ontspannen en genieten van de rustgevende geluiden van de natuur. Of je nu op zoek bent naar een weekendje weg of een langere vakantie, deze locatie is de ideale toevluchtsoord voor natuurliefhebbers.

Mis deze kans niet om te genieten van het beste dat Ameland te bieden heeft. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over deze prachtige woning! De vraagprijs van deze woning is € 429.000 k.k.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Hollum
Type object
Bungalow, Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
461m2 / 57m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1987
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
Aan rustige weg
Vraagprijs
€ 429.000,- k.k.

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Douche
Aantal woonlagen
1 woonlagen
Voorzieningen
Natuurlijke ventilatie
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Energielabel
C
Isolatie
Volledig geisoleerd

Garage

Garage
Geen garage

Tuin

Tuin
Tuin rondom
Tuin(en)
Tuin rondom en zonneterras
Kwaliteit
Normaal
........ Pieter de Boer

Meer weten?

Vraag het aan ........ Pieter de Boer

Assistent-makelaar Ameland

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal