Ridderweg 16-7

Hollum

Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Ridderweg 16-7 Hollum ligt op een prachtige, rustige locatie aan de rand van Hollum omringd door landerijen. Deze luxe recreatiewoning is onderdeel van een kleinschalig complex van geschakelde woningen met een fraai traditioneel uiter-lijk. Zoekt u alle rust en ruimte op het mooie Waddeneiland Ameland?

Ridderweg 16-7 is volledig geïsoleerd. De woning ligt op een groot perceel eigen grond van 420 m². Een plek om op het ruime terras in alle rust te kunnen genieten.

Indeling
Hart van de woning is de heerlijk lichte woonkamer van 33 m² met uitzicht op de besloten tuin. Hier is alle ruimte voor zowel een royale zithoek als een ruime eethoek. Door de openslaande deuren stapt u zo het op het zuiden georiënteerd terras op, voor een fijne maaltijd of om heerlijk in het zonnetje te genieten van een hapje en een drankje. De glazen windschermen zorgen hier voor extra comfort.

De keuken met een modern landelijke uitstraling is uitgerust met een 5-pits kookplaat met wok brander, afzuigkap, oven, vaatwasser en koelkast. Naast de hal vindt u een separaat zwevend toilet. Tegenover de woonkamer bevindt zich de eerste slaapkamer. Deze heeft een fraai formaat van 13 m². Annex is een badkamer met wastafel en douche. Ook op de begane grond: een praktisch ingerichte wasruimte met de witgoedaansluitingen.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee zeer royale driepersoons slaapkamers van 16m² en 17 m² met beide een ruim uitzicht over de omgeving. Tussen deze twee kamers ligt de tweede badkamer. Deze is ingericht met een wastafel, ligbad, douche, zwevend toilet en als kers op de taart: een ruime sauna. Kortom een van alle gemakken voorziene plek om fantastische vrije weekenden en vakanties door te brengen op het prachtige Waddeneiland Ameland in Hollum!

Deze modern ingerichte en lichte woning is instapklaar en een fijne plek voor een heerlijk verblijf op één van de mooiste locaties van Ameland. De woning wordt nu verhuurd en heeft geen verhuurverplichtingen.

In de directe omgeving ligt het dorpje Hollum met diverse winkels, horeca en fietsverhuur. De plaatsen Nes, Buren en Ballum zijn ook makkelijk bereikbaar. Vlakbij het recreatiepark ligt een 9 holes golfbaan. Strand en zee, bos en heide
zijn op loopafstand. Fiets- en wandelpaden zijn op het eiland nooit ver weg.

Zelf de sfeer en het eilandgevoel van deze luxe recreatiewoning proeven? We plannen graag een afspraak voor u in om Ridderweg 16-7 te bezichtigen.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Hollum
Type object
Eengezinswoning, Geschakelde woning
Perceel- / woonoppervlakte
420m2 / 114m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
Aan rustige weg, vrij uitzicht en buiten bebouwde kom

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Badkamers
2 badkamers
Badkamervoorzieningen
Douche, wastafel en sauna
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, dakraam en natuurlijke ventilatie
Zolder
Ja

Energie

Verwarming
Cv ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Energielabel
A
Isolatie
Dubbel glas en volledig geisoleerd

Garage

Garage
Geen garage

Tuin

Tuin
Zijtuin van 20 bij 17,5 meter gelegen op zuid
Tuin(en)
Voortuin, zijtuin en zonneterras
Kwaliteit
Normaal
........ Pieter de Boer

Meer weten?

Vraag het aan ........ Pieter de Boer

Assistent-makelaar Ameland

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal