€ 219.000,- k.k.

Vuurtorenpark 221 0

Hollum

Omschrijving

Vlakbij het mooie strand bij Hollum vindt u op Vakantiepark Boomhiemke deze 4-persoons recreatiewoning, liggend op een ruim perceel van 216 m². Vuurtorenpark 221 Hollum biedt daardoor nét iets meer privacy en rust dan zijn buurtgenoten.

Hier vindt u een fijne plek voor een heerlijk verblijf op één van de mooiste Waddeneilanden, Ameland. Een plek om ’s avonds met een hapje en drankje op uw terras te genieten van een mooie zonsondergang.

Indeling

De woning is een oase van licht dankzij de grote raampartijen en de mooie locatie. De schuifpui geeft toegang tot het royale zonneterras. De keuken heeft een neutrale, eigentijdse uitstraling en is van alle gemakken voorzien: een 4-pits kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en koelkast.

Ook in de nette slaapvertrekken is lekker veel daglicht. De grootste slaapkamer heeft een grote en handige kastenwand met schuifdeuren. Ook de tweede slaapkamer biedt praktische opbergruimte. De luxe, moderne badkamer heeft een inloopdouche, een badkamermeubel met vaste wastafel en een hangend toilet.

Op een prachtige plek op het Waddeneiland Ameland staat deze fraaie recreatiewoning, die inclusief inventaris verkocht zal worden. De woning is onderhoudsarm, volledig geïsoleerd en heeft kunststofkozijnen. Hier kunt u dankzij de ligging op ieder moment van de dag in alle rust van de zon dan wel schaduw genieten. Er geldt een verhuurverplichting via Roompot.

Op het park zijn een supermarkt en een horecavoorziening aanwezig. Gasten van recreatiepark Boomhiemke kunnen onbeperkt gebruik maken van het zwembad. Vlakbij ligt een 9 holes golfbaan.

In de directe omgeving ligt het dorpje Hollum met diverse winkels, horeca en fietsverhuur. Ook de plaatsen Nes, Buren en Ballum zijn makkelijk bereikbaar. Bos, heide, strand en de bekende vuurtoren liggen om de hoek.

Zelf ervaren wat deze 4-persoons recreatiewoning op het prachtige Ameland u te bieden heeft? We plannen graag een afspraak voor u in om Vuurtorenpark 221 Hollum te bezichtigen.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Hollum
Type object
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
216m2 / 46m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2018
Onderhoud (binnen)
Redelijk tot goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
Aan rustige weg
Vraagprijs
€ 219.000,- k.k.

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Toilet, douche en wastafel
Aantal woonlagen
1 woonlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Isolatie
Volledig geisoleerd

Garage

Garage
Geen garage

Tuin

Tuin
Tuin rondom
Tuin(en)
Tuin rondom
Kwaliteit
Normaal
........ Pieter de Boer

Meer weten?

Vraag het aan ........ Pieter de Boer

Assistent-makelaar Ameland

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal