€ 349.000,- k.k.

Vuurtorenpark Zuid 419

Hollum

Omschrijving

Vlakbij het mooie strand bij Hollum vindt u op Vakantiepark Boomhiemke deze goed onderhouden 8-persoons Waddenlodge met een groot terras en een fraai ruim perceel van 312 m². Deze prachtige recreatiewoning is zo goed als nieuw en nagenoeg onderhoudsvrij. Hier vindt u een fijne plek voor een heerlijk verblijf op één van de mooiste Waddeneilanden, Ameland. Een plek om ’s avonds met een hapje en drankje op uw terras te genieten van een mooie zonsondergang. Niet alleen zijn strand, bos en heide op loopafstand, ook de uitgebreide voorzieningen van vakantiepark Boomhiemke liggen om de hoek. Ook voor de kinderen zijn o.a. het overdekte zwembad, de gratis sport- en animatieactiviteiten een garantie voor een geweldige vakantie.

Indeling
De woonkamer is een oase van licht en rust dankzij de grote raampartijen en de mooie oriëntatie van de woning. Door het oplopende dak ervaart u hier veel ruimte. De schuifpui geeft toegang tot het royale zonneterras. De keuken heeft een neutrale, eigentijdse uitstraling en is van alle gemakken voorzien: een 4-pits kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en koelkast. In elk slaapvertrek is er praktische opbergruimte. De grootste slaapkamer van 8 m² heeft een en suite badkamer, die luxe en modern is ingericht met een inloopdouche en een badkamermeubel. De tweede en derde slaapkamer zijn 7 en 6 m² groot. De vierde slaapkamer heeft een grote en handige kastenwand met schuifdeuren. De tweede badkamer is net zo modern en luxe ingericht als de eerste.

Door de ligging van de woning zijn rust en privacy gegarandeerd en kunt u hier ongestoord genieten van het buitenleven. Naast het ruime terras is er aan de linkerkant van de woning nog een plek om heerlijk beschut van de buitenlucht te genieten. Dit zorgt voor veel voorkeursboekingen.

Op een prachtige locatie op het Waddeneiland Ameland staat deze fraaie recreatiewoning, die inclusief inventaris verkocht zal worden. De woning is onderhoudsarm, volledig geïsoleerd en heeft kunststofkozijnen. Hier kunt u dankzij de ligging op ieder moment van de dag in alle rust van de zon dan wel schaduw genieten. Er geldt een verhuurverplichting via Roompot.

Op het park zijn een supermarkt en een horecavoorziening aanwezig. Gasten van recreatiepark Boomhiemke kunnen onbeperkt gebruik maken van het zwembad. Vlakbij ligt een 9 holes golfbaan. In de directe omgeving ligt het dorpje Hollum met diverse winkels, horeca en fietsverhuur. Ook de plaatsen Nes, Buren en Ballum zijn makkelijk bereikbaar. Bos, heide en de bekende vuurtoren liggen om de hoek.

Zelf ervaren wat deze onderhoudsvrije luxe 8-persoons recreatiewoning op het prachtige Ameland u te bieden heeft? We plannen graag een afspraak voor u in om Vuurtorenpark Zuid 419 in Hollum te bezichtigen.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Hollum
Type object
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
312m2 / 72m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020
Onderhoud (binnen)
Goed tot uitstekend
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
Aan rustige weg
Vraagprijs
€ 349.000,- k.k.

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Toilet en douche
Aantal woonlagen
1 woonlagen
Voorzieningen
Schuifpui en natuurlijke ventilatie
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Energielabel
B
Isolatie
Volledig geisoleerd

Garage

Garage
Geen garage

Tuin

Tuin
Tuin rondom
Tuin(en)
Tuin rondom
Kwaliteit
Normaal
........ Pieter de Boer

Meer weten?

Vraag het aan ........ Pieter de Boer

Assistent-makelaar Ameland

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal