€ 695.000,- k.k.

Abel Tasmanweg 44

Lutjegast

Omschrijving

Welkom aan de Abel Tasmanweg 44 in Lutjegast. Deze prachtige woonboerderij is gebouwd in 1903 en met behoud van de karakteristieke elementen in de loop der jaren gemoderniseerd en van alle gemakken voorzien. Het riante perceel van maar liefst 8.570 m² beschikt over meer dan voldoende ruimte voor het houden van dieren en biedt daarnaast een prachtig uitzicht over het achtergelegen natuurgebied met daarin de 'Groene Dorpsploats' en erachter De Baak, een markant herkenningspunt voor de omgeving en het begin van een een aantal fraaie wandelpaden door de natuur die de omgeving van Lutjegast rijk is.

Indeling
Vanuit de klassieke hal is de woonkamer aan de linkerkant bereikbaar. Hier zorgen de prachtige authentieke raampartijen, het hoge balkenplafond, de houten schouw en de suitedeuren voor een perfect passende sfeer. Dat geldt ook voor de keuken met zijn fraaie natuurstenen werkblad, grote oven en landelijke uitstraling op hoog niveau. Links achter de keuken vindt u een riante slaapkamer van 15 m² met veel bergruimte. Deze kamer heeft een prachtig uitzicht op het grote perceel naast de boerderij. Ernaast ligt de badkamer, ingericht met hoogwaardige materialen en voorzien van een badkamermeubel, ligbad en inloopdouche. Op de eerste verdieping zijn twee ruime slaapkamers gerealiseerd.

Via de wasruimte met witgoedaansluitingen bereikt u de inpandige schuur. Hier is in de afgelopen jaren een keurige afgewerkte open ruimte van 91 m² gecreëerd, met de authentieke gebinten in het zicht. Aan de linkerkant is een opslagruimte van 36 m² en een toilet aanwezig. Achteraan is een trap naar een kantoor (11 m²) op de eerste verdieping. Helemaal achterin op de begane grond vindt u een complete tweede keuken en een kantine. Een separate woonruimte voor inwonende kinderen of een B&B valt hier zonder grote verbouwingen te realiseren. Stapt u door de grote baanderdeuren naar buiten, dan treft u daar de speels aangelegde tuin met de romantisch kronkelende paadjes, fraaie beelden, een groot terras, de mooie vijver en achterop het terrein een sfeervolle Yurt. Een weelde aan ruimte, waar u natuurlijk ook een geheel eigen invulling aan kunt geven.

In Lutjegast vindt u voorzieningen zoals een basisschool, een multifunctioneel centrum en meerdere (sport)verenigingen. Lutjegast kent van oudsher een zeer divers aanbod aan verenigingen en in het nabij gelegen Grootegast vindt u een uitgebreid voorzieningenniveau. Groningen en Leeuwarden zijn dankzij de A7, Friesestraatweg en via het OV makkelijk bereikbaar.

Wilt u eropuit? Lutjegast wordt omsloten door meerdere prachtige wandel- en fietspaden, waarvan een aantal in het natuurgebied achter de Abel Tasmanweg 44 uitkomt.

Ook enthousiast geworden over deze prachtige authentieke boerderij met erg fraaie details en een weelde aan ruimte? We laten u graag tijdens een bezichtiging alle mogelijkheden zien, die dit pand te bieden heeft.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Lutjegast
Type object
Woonboerderij, Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
8570m2 / 182m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1903
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
Aan rustige weg en vrij uitzicht
Vraagprijs
€ 695.000,- k.k.

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Ligbad, toilet, douche en wastafelmeubel
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Voorzieningen
Natuurlijke ventilatie
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Energielabel
E
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas

Garage

Garage
Geen garage

Tuin

Tuin
Achtertuin van 62 bij 96 meter gelegen op zuidoost
Tuin(en)
Achtertuin, zijtuin en zonneterras
Kwaliteit
Fraai aangelegd
......... Chris Jan Pera

Meer weten?

Vraag het aan ......... Chris Jan Pera

Kandidaat-makelaar

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal