De Gaai 10

Surhuisterveen

Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

“Als ik hier in de werkkamer zit, maakt dit huis de naam van de buurt helemaal waar. In de tuin zijn vinken, koolmeesjes, boomklevers. Echt een huis in de Vogelbuurt.”, aldus de huidige bewoner.
De Gaai 10 ligt in een mooi aangelegde groene en kindvriendelijke wijk van Surhuisterveen, waar de oude houtwallen behouden zijn. Hier voelt u zich direct helemaal thuis! De Gaai 10 is een zeer ruime en degelijk gebouwde vrijstaande woning met een flinke voortuin en een riante achtertuin. Niet alleen is er een royale werkkamer op de begane grond, maar ook vijf slaapkamers op de eerste verdieping.
Op de oprit is plaats voor zeker vier auto’s. Daarnaast is er een ruime garage. En er zijn een paar erg plezierige extra’s: een grote hobbyruimte op de eerste verdieping met een sauna en in de tuin een stenen tuinhuis.
De Gaai 10 in Surhuisterveen is zeer goed onderhouden. De kozijnen en de dakkapel op de eerste verdieping zijn van kunststof. De royale kavel is 833 m² groot.

Indeling
Vanuit de entree hebt u toegang tot de keuken (17 m²) en de plezierig lichte woonkamer van 36 m², die op het zuiden ligt. De houtkachel zorgt voor extra sfeer hier. Er is ruimte voor meerdere zitplekken. Openslaande deuren geven toegang tot een ruim terras in de voortuin. Ook de keuken is ruim: hier kan met een flink aantal mensen gedineerd worden. De fraaie keuken met een erg mooi composiet werkblad is van alle luxe voorzien.
Achter de keuken ligt een bijkeuken van 6 m² met de witgoedaansluitingen.
We gaan naar de werkkamer, waar de bewoner het over had. Deze ligt aan de tuinkant op de begane grond. Hij is 15 m² groot en heeft een prachtig uitzicht over de tuin.
Naast deze werkkamer ligt de garage met een overheaddeur, die met 29 m² meer dan royaal is.
Op de eerste verdieping zijn vijf ruime slaapkamers: twee aan de voorkant, twee aan de achterkant en een links in het midden. De badkamer van 7 m² beschikt over een wastafelmeubel, ligbad, douche en zwevend toilet. Erachter is een grote hobbyruimte met een sauna.

De tuin is mooi groen en sfeervol ingericht. Hij biedt veel privacy. Er is een groot terras achter het huis en er is ruimte voor een moestuin. Hier is alle ruimte voor een gezamenlijke maaltijd, een barbecue of om ’s avonds van een hapje en een drankje te genieten. Ook als het weer even tegen zit: dan kan het in de grote overkapping van 22 m2, die achterin de tuin staat.

De voorzieningen van Surhuisterveen bevinden zich op korte afstand. Surhuisterveen beschikt over vele winkels, horecagelegenheden, scholen (zowel basis als voortgezet onderwijs), kerken, sportvoorzieningen en gezondheidszorg. Daarbij opgeteld de gunstige ligging nabij de snelweg A7, Groningen-Heerenveen, maakt het tot een geliefde plek om te wonen voor mensen in alle leeftijdscategorieën.

Nieuwsgierig geworden naar wat deze zeer ruime woning op deze kindvriendelijke plek aan woongenot te bieden heeft? We laten het graag aan u zien tijdens een bezichtiging van De Gaai 10 in Surhuisterveen.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Surhuisterveen
Type object
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
833m2 / 177m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
Aan rustige weg en in woonwijk

Indeling

Aantal kamers
8 kamers (6 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Ligbad, toilet, douche en wastafel
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel, hete lucht verwarming en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Energielabel
C
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en dubbel glas

Garage

Garage
Inpandig
Capaciteit
1 auto(s)

Tuin

Tuin
Achtertuin van 21 bij 18 meter gelegen op noordoost
Tuin(en)
Achtertuin en voortuin
Kwaliteit
Normaal
..... Ronnie van der Veen

Meer weten?

Vraag het aan ..... Ronnie van der Veen

Registermakelaar, taxateur wonen en woningmarkt-consultant

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal