Jan Binneslaan 82

Surhuisterveen

Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Jan Binneslaan 82 in Surhuisterveen is een charmante vrijstaande woning op loopafstand van het centrum. Door de rieten kap, het fraaie glas-in-lood boven de voordeur en de houten details in de hal heeft deze woning een extra vriendelijke uitstraling.

Jan Binneslaan 82 in Surhuisterveen is in 2010 en 2011 volledig gerenoveerd. Met een slaapkamer en een badkamer op de begane grond is deze woning levensloopbestendig. In totaal zijn er drie slaapkamers.
Het gedeelte van het perceel voor het huis is nu bestraat, maar u kunt hier een ruime voortuin realiseren. Achter het huis vindt u een groot terras, dat overkapt is. Altijd een plaats om van een hapje en een drankje te genieten. Het perceel is ± 248 m² groot.

Indeling
Als u vanuit de hal de woonkamer binnenkomt, ziet u de grote ramen aan de voorzijde, waardoor hij heel licht is. Woonkamer, eethoek en open keuken hebben samen een oppervlakte van 34 m². Hier is alle ruimte voor een royale zithoek en een dito eethoek. Ook de eethoek is heerlijk licht door de grote ramen. In de keuken vindt u veel opbergruimte. Hij is uitgerust met een 4-pits kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en vaatwasser. In de riante bijkeuken van 12 m2 er is nog een extra keukenblok met spoelbak.
Naast de keuken ligt de eerste badkamer, voorzien van een ligbad, wastafelmeubel en zwevend toilet en een slaapkamer van 8 m² met een wastafel. Begane grond grotendeels voorzien van vloerverwarming.

Boven zijn er twee slaapkamers van 12 en 9 m². Er is veel bergruimte in de vorm van vaste kasten. En hier vindt u ook een praktische tweede badkamer met een wastafelmeubel en een zwevend toilet. Het terras achter het huis heeft een overkapping en deze ruimte is onderhoudsarm ingericht.

Jan Binneslaan 82 in Surhuisterveen ligt tegenover de kerk, het zalencentrum De Lantearne en naast museum en dagbesteding Ot & Sien. De voorzieningen van Surhuisterveen liggen op loopafstand, zoals horeca, scholen en een huisartsenpraktijk. Daarnaast ligt er een speelveld op 100 meter afstand en de Haven op 700 meter.
Surhuisterveen beschikt over vele winkels, horecagelegenheden, scholen (zowel basis als voortgezet onderwijs), kerken, sportvoorzieningen, gezondheidszorg en ouderenorganisaties. Daarbij opgeteld de gunstige ligging nabij de snelweg A7, Groningen-Heerenveen, maakt het tot een geliefde plek om te wonen voor mensen in alle leeftijdscategorieën.

Nieuwsgierig naar wat deze charmante en levensloopbestendige woning nabij het centrum u te bieden heeft? We plannen graag een afspraak voor u in voor het bezichtigen van Jan Binneslaan 82 in Surhuisterveen.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Surhuisterveen
Type object
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
248m2 / 104m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1955
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
In centrum

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Ligbad, toilet, douche en wastafelmeubel
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Voorzieningen
Airconditioning, glasvezel kabel en natuurlijke ventilatie
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Energielabel
D
Isolatie
Vloerisolatie en grotendeels dubbelglas

Garage

Garage
Geen garage

Tuin

Tuin
Achtertuin van 10 bij 5 meter gelegen op west
Tuin(en)
Achtertuin, voortuin en zonneterras
Kwaliteit
Normaal
..... Ronnie van der Veen

Meer weten?

Vraag het aan ..... Ronnie van der Veen

Registermakelaar, taxateur wonen en woningmarkt-consultant

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal