Torenplein 77

Surhuisterveen

Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Dit ruime appartement ligt op de 2e woonetage van appartementengebouw Dalstrahiem. Het is onder architectuur luxe ingericht en heeft daardoor een iets andere indeling dan de andere appartementen. Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig uitzicht over het Torenplein. Het moderne, goed geïsoleerde appartement beschikt over twee slaapkamers plus een parkeerplaats en een fietsenberging in de parkeerkelder.

Indeling

Via de hal met fraaie glazen deuren komt u in de riante woonkamer welke is voorzien van een luxe kastenwand en een sfeerhaard. Deze moderne en lichte kamer heeft een prachtig uitzicht over het Torenplein. Hier zit u tijdens de Profronde van Surhuisterveen eersterangs! De open keuken is voorzien van een stijlvolle U-vormige keuken beschikt over hoogwaardige apparatuur. De woonkamer en de keuken hebben een totale woonoppervlakte van 48 m². Er zijn twee ruime, comfortabele slaapkamers. De eerste is 15 m² groot en heeft een aangrenzende moderne badkamer met inloopdouche, wastafel en zwevend toilet. De tweede slaapkamer is 10 m² groot. Daarnaast beschikt het appartement over een separaat toilet met fontein en een berging met witgoedaansluitingen en de cv-installatie. Verder heeft dit appartement een deels overdekt terras aan de achterzijde en een buitenkraan bij de voordeur.

Torenplein 77 in Surhuisterveen heeft een eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage en een fietsenberging van 6 m². Het levendige winkelcentrum ligt om de hoek, waardoor vrijwel alle voorzieningen op loopafstand zijn.

Het dorp Surhuisterveen beschikt over alle voorzieningen: winkels, horecagelegenheden, scholen (zowel basis als voortgezet onderwijs), kerken, sportvoorzieningen, gezondheidszorg en ouderenorganisaties. Daarbij opgeteld de gunstige ligging nabij de snelweg A7, Groningen-Heerenveen, maakt het tot een geliefde plek om te wonen voor mensen in alle leeftijdscategorieën.

Zelf ervaren wat dit comfortabele appartement in het centrum u te bieden heeft? We plannen graag een afspraak voor u in om Torenplein 77 in Surhuisterveen te bezichtigen.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Surhuisterveen
Type object
Appartement, Tussenverdieping
Perceel- / woonoppervlakte
0m2 / 107m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011
Onderhoud (binnen)
Uitstekend
Onderhoud (buiten)
Uitstekend
Ligging
In centrum

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Toilet, douche en wastafelmeubel
Aantal woonlagen
1 woonlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, buitenzonwering, lift, frans balkon en natuurlijke ventilatie
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Energielabel
A+
Isolatie
Volledig geisoleerd

Garage

Garage
Parkeerkelder

Tuin

Tuin
Zonneterras van 4 bij 3 meter gelegen op oost
Tuin(en)
Zonneterras
..... Ronnie van der Veen

Meer weten?

Vraag het aan ..... Ronnie van der Veen

Registermakelaar, taxateur wonen en woningmarkt-consultant

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
87 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal