Geawei 38

Augustinusga

Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Wat een overvloed aan ruimte biedt deze zeer goed onderhouden en recent verduurzaamde meergezinswoning aan de Geawei in Augustinusga. Niet alleen is er een overvloed aan woonruimte, maar ook voor een bedrijf aan huis, kantoor of eventuele dubbele bewoning is het geheel meer dan geschikt.

De woning is heerlijk privé gelegen dankzij het zicht op uitgestrekte landerijen in de richting van het Prinses Margrietkanaal. De locatie biedt ruimte voor diverse doeleinden. Het grote verharde erf en de ruime tuin maken deze woning bijzonder aantrekkelijk. De tuin, gelegen op het westen, biedt veel zon tot laat in de avond en is bovendien onderhoudsarm aangelegd.

In de huidige indeling is er plaats voor maar liefst zes slaapkamers, een prettige woonkeuken in landelijke stijl met kookeiland voorzien van alle benodigde apparatuur en aansluitend een riante woonkamer aan de voorzijde van de woning. De woonkamer is door de indeling en vele raampartijen prettig licht. De badkamer biedt plaats aan een ruime douchehoek, dubbele wastafel, ligbad en toilet. In de bijkeuken vindt u meer dan voldoende ruimte voor het witgoed. De inpandige bedrijfsruimte is verwarmd en beschikt over een betegelde vloer, overheaddeur en eventueel eenvoudig op te delen in diverse compartimenten. Na de werkdag even heerlijk genieten? Dat kan niet alleen op meerdere overdekte plekken in de prachtige aangelegde tuin, maar ook in het gezellig ingerichte eigen kroegje.

Recentelijk zijn er verduurzamingsmaatregelen getroffen, waardoor de woning nu beschikt over een energielabel A en energieneutraal is dankzij de zonnepanelen met overcapaciteit. De gehele woning is in 2023 voorzien van nieuwe bitumineuze dakbedekking, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en het comfort van de woning. Ook de zonnepanelen, heatpipes en airco’s zijn in 2023 geïnstalleerd.

De woning is gelegen in de nabijheid van Drogeham, Harkema, Surhuisterveen en Buitenpost. De lagere school, het haventje, en het “Stynsgea Bosk” en parkje zijn allemaal op loopafstand gelegen. Surhuisterveen met haar uitgebreide aanbod aan winkels is binnen enkele autominuten bereikbaar.
Benieuwd geworden naar de mogelijkheden die de Geawei 38 u biedt? Wij plannen graag een bezichtiging met u in.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Augustinusga
Type object
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
3210m2 / 311m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1967
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
Aan rustige weg en vrij uitzicht

Indeling

Aantal kamers
7 kamers (6 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Ligbad, toilet, douche en wastafelmeubel
Aantal woonlagen
1 woonlagen
Voorzieningen
Airconditioning, zonnepanelen en natuurlijke ventilatie
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk en houtkachel
Warm water
Cv ketel en zonneboiler
Energielabel
A
Isolatie
Volledig geisoleerd

Garage

Garage
Inpandig
Garagevoorzieningen
Elektra
Capaciteit
1 auto(s)

Tuin

Tuin
Tuin rondom
Tuin(en)
Tuin rondom en zonneterras
Kwaliteit
Normaal
Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
99 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal