€ 425.000,- k.k.

Weinmakkerij 6

Augustinusga

Omschrijving

Welkom bij deze prachtige vrijstaande woning, gelegen aan de Weinmakkerij 6 in het pittoreske dorp Augustinusga. Deze woning, gebouwd in 1990, biedt een perfecte combinatie van rust, ruimte en moderne voorzieningen. Met een royaal perceel van 494 m² geniet u hier van volop privacy en een schitterend vrij uitzicht aan de voorzijde over uitgestrekte weilanden, omzoomd door bomen. Dit maakt het huis tot een ware oase van rust en natuur.

De woning heeft een ruime indeling met 3 comfortabele slaapkamers, ideaal voor gezinnen of voor degenen die extra ruimte nodig hebben voor een thuiskantoor of hobbykamer. De moderne badkamer is praktisch ingericht en voorzien van alle gemakken. De royale woonkamer geniet dankzij grote ramen van veel natuurlijk lichtinval en biedt aan de voorzijde een prachtig uitzicht op de groene omgeving.

De keuken is slechts 4 jaar oud en volledig uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur, inclusief een ingebouwd koffieapparaat, vaatwasser, combi-magnetron en een inductiekookplaat. Een droom voor iedere kookliefhebber.

De woning is volledig geïsoleerd, wat zorgt voor een aangenaam binnenklimaat en lage energiekosten. Bovendien is de woning voorzien van een CV-ketel Remeha die slechts 2 jaar oud is, waardoor u verzekerd bent van een efficiënte en betrouwbare warmtevoorziening. De meterkast is onlangs volledig vernieuwd, wat bijdraagt aan de veiligheid en betrouwbaarheid van de elektrische installaties in de woning.

Aan de achterzijde van de woning vindt u een grote veranda met een schuur en een gezellige houtkachel, perfect voor lange avonden buiten, ongeacht het seizoen. De ruime garage/werkplaats biedt volop mogelijkheden voor opslag, klussen of het stallen van voertuigen. Hier kunt u uw creativiteit de vrije loop laten.

Augustinusga is een charmant dorp in Friesland, bekend om zijn vriendelijke gemeenschap en prachtige natuurlijke omgeving. Het dorp biedt een rustige woonomgeving met de voordelen van moderne voorzieningen binnen handbereik. Hier geniet u van het beste van twee werelden: de rust van het platteland en de nabijheid van stedelijke gemakken. Dit huis aan de rand van het dorp biedt een unieke kans om te wonen in een omgeving die rust en natuur uitstraalt, terwijl u profiteert van een goed onderhouden en moderne woning.

Heeft u interesse in deze woning of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op voor een bezichtiging. Mis deze unieke kans niet om te wonen in het prachtige Augustinusga!

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Augustinusga
Type object
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
494m2 / 115m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1990
Onderhoud (binnen)
Uitstekend
Onderhoud (buiten)
Uitstekend
Ligging
In woonwijk
Vraagprijs
€ 425.000,- k.k.

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Ligbad, douche en wastafelmeubel
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Voorzieningen
Natuurlijke ventilatie
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel en gashaard
Warm water
Cv ketel
Energielabel
C
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en dubbel glas

Garage

Garage
Vrijstaand hout
Garagevoorzieningen
Vliering
Capaciteit
1 auto(s)

Tuin

Tuin
Achtertuin van 17,5 bij 12,5 meter gelegen op oost
Tuin(en)
Achtertuin, voortuin en zonneterras
Kwaliteit
Normaal
..... Ronnie van der Veen

Meer weten?

Vraag het aan ..... Ronnie van der Veen

Registermakelaar, taxateur wonen en woningmarkt-consultant

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
99 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal