€ 329.000,- k.k.

Gerrit Kosterweg 6

Ballum

Omschrijving

Liefhebbers van sfeer en karakter kunnen hun hart ophalen in deze prachtige met geschiedenis doorspekte woning uit het jaar 1710 waarin een mix van oud en nieuw de boventoon voert. Een huis van deze tijd maar met de authentieke details van ‘toen’. De centrale ligging is perfect, winkels en horeca zijn om de hoek, daarnaast zijn zee en strand op steenworpafstand. Verder is de ruime zongerichte tuin met schuur en overkapping een groot pluspunt. Parkeren kan op eigen terrein. Nieuwsgierig? We plannen graag een afspraak. Deze woning is alleen bedoeld voor permanente bewoning.

Indeling

Aan sfeer en lichtinval is geen gebrek in de woonkamer van ± 25 m². De balken in het zicht, de houtkachel met authentiek tegelwerk en de smaakvolle houtenvloer maken het tot een fijn vertrek waarin het prettig leven is. De keuken van ± 16 m² heeft zijn eigen eyecatcher; een prachtig keukenblok met fraai fornuis, nostalgisch tegelwerk en spoelbak. In de bijkeuken van ± 8 m² is de aansluiting voor het witgoed en de cv-ketel. In de hal, met originele vloertegels, vindt u een modern toilet.

Op de verdieping zijn twee slaapkamers van ± 16 m² en 9 m². Knusse vertrekken met ook hier balken in het zicht en leuke details zoals de roedeverdeling in de raampartijen. De grootste kamer beschikt over een wand vullende kast. De eigentijdse badkamer is voorzien van vloerverwarming, een douche, badkamermeubel met vaste wastafel en een tweede toilet.

Achter de woning ligt de mooi omsloten zongerichte tuin met terras en gazon. Dankzij de overkapping kunt u ten alle tijden van het buitenzijn genieten, in combinatie met de buitenhaard is het de ideale plek om de avonden extra lang te lengen. Bergruimte is er in het schuurtje, eventuele auto’s parkeert u naast de woning. Voegwerk, schilderwerk en oprit zijn recent vernieuwd.

Het geregistreerde energielabel van de woning is vastgesteld voordat de zonnepanelen zijn geplaatst.

Op een fraaie plaats op het fijne Waddeneiland Ameland staat dit huis dat een prachtige combinatie is van traditionele elementen en een hoog wooncomfort. Een tot in de puntjes verzorgde woning met veel lichtinval en een warme uitstraling. Daarnaast zijn voorzieningen als winkels en horeca op loopafstand en zijn strand, bos en zee om de hoek gelegen. Een meer dan fantastische woning waarin het heerlijk wonen is.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Ballum
Type object
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
262m2 / 80m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1710
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
In centrum
Prijs
€ 329.000,- k.k.

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Toilet, douche, wastafelmeubel en vloerverwarming
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Voorzieningen
Dakraam en natuurlijke ventilatie
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Energielabel
D
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie en gedeeltelijk dubbel glas

Garage

Garage
Geen garage

Tuin

Tuin
Voortuin van 0,13 bij 0,1 meter gelegen op zuidwest
Tuin(en)
Achtertuin, voortuin en zonneterras
Kwaliteit
Normaal
........ Pieter de Boer

Meer weten?

Vraag het aan ........ Pieter de Boer

Assistent-makelaar Ameland

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
99 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal