€ 250.000,- k.k.

De Gast 1

Grootegast

Omschrijving

Zorgeloos levensloopgeschikt wonen zonder een tuin te moeten missen? Op loopafstand van het centrum van Grootegast vindt u aan De Gast 1 deze keurige bungalow met inpandige garage. In de afgelopen jaren is deze woning grotendeels gemoderniseerd, waarbij de keuken, badkamer en toilet zijn vernieuwd. Het dak is geïsoleerd en de verzorgde tuin rondom biedt meerdere plekken om in de ( na)zomer heerlijk buiten te zitten.

Indeling
Bij binnenkomst via de entree betreedt u de hal die toegang biedt tot het toilet en de woonkamer. De woonkamer is door grote ramen aan de voor- en zijkant prettig licht en biedt daarnaast voldoende ruimte voor een zithoek en eettafel. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de keuken, met daarin een hoekopgesteld keukenblok die is voorzien van een kookplaat, afzuigkap en oven. Aan de voorzijde van de keuken bevindt zich de slaapkamer. De naastgelegen kamer is eveneens als slaapkamer gebruikt waarbij door het verwijderen van de muur meer ruimte en eenvoudige toegang tot de badkamer is gecreëerd. De badkamer beschikt over een ruime douchehoek en wastafel. Naast de badkamer vindt u een handige bergruimte. Door het plaatsen van een schuifdeur gaat geen ruimte verloren en heeft u voldoende plaats voor het witgoed. De inpandige garage is ruim en biedt met een hoogte van 2,80 meter volop bergruimte.

De woning ligt op een ruim perceel met een verzorgde tuin rondom. De tuin is via de berging achter de keuken en de garage te bereiken en biedt volop privacy en groen om heerlijk van te genieten. Het schuurtje aan de zijkant van de woning heeft zijn beste tijd gehad, maar biedt door de ligging op het westen een zeer geschikte plek om een overkapping te realiseren.

Het centrum van Grootegast is op loopafstand gelegen en biedt een uitgebreid scala aan voorzieningen, met meerdere supermarkten, een bakker en een divers aanbod aan winkels. Ook voor gezondheidszorg hoeft u het dorp niet uit. Grootegast beschikt over een apotheek, twee huisartsenpraktijken en een tandartspraktijk.
Benieuwd geworden naar deze leuke bungalow? Wij plannen graag een bezichtiging met u in.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Grootegast
Type object
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
480m2 / 72m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
Aan rustige weg, in centrum en in woonwijk
Vraagprijs
€ 250.000,- k.k.

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Douche en wastafel
Aantal woonlagen
1 woonlagen
Voorzieningen
Natuurlijke ventilatie
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Energielabel
F
Isolatie
Dakisolatie

Garage

Garage
Inpandig
Garagevoorzieningen
Elektra
Capaciteit
1 auto(s)

Tuin

Tuin
Tuin rondom
Tuin(en)
Tuin rondom
Kwaliteit
Normaal
......... Chris Jan Pera

Meer weten?

Vraag het aan ......... Chris Jan Pera

Kandidaat-makelaar

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
99 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal