Kammingastrjitte 69

Harkema

Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Kammingastrjitte 69 in Harkema is door de huidige bewoners met visie en flair gerenoveerd, waardoor deze woning tot een perfecte starterswoning is omgetoverd. Door de keuken bij de woonkamer te trekken en een doorbraak te maken naar een kamer aan de rechterkant is er een woonkamer gecreëerd, waar alle ruimte is voor een flinke zithoek en een ruime eethoek. Dat niet alleen: ook de keuken en de badkamer zijn tot in de puntjes afgewerkt.

Deze woning heeft een slaapkamer en een extra werkkamer, een ruime oprit en een leuke overkapping in de tuin. Het perceel is 230 m² groot. Bij de renovatie is veel aandacht besteed aan het energiezuinig maken van de woning: zowel de muren als het dak en de vloeren zijn geïsoleerd.

Indeling
Door de diepe voortuin van Kammingastrjitte 69 is de woonkamer heerlijk rustig. De woonkamer is op het zuiden georiënteerd en door de grote ramen heerlijk licht. Samen met de halfopen keuken is de kamer 36 m² groot. Hier is door de verbouwing alle ruimte voor een royale zithoek en een fijne eethoek. In de hoek vind je een praktische trapkast. Wenst u toch een levensloopbestendige woning dan kunt u op de begane grond ook weer een slaapkamer realiseren.

De fraai gerenoveerde keuken met een mooi composiet werkblad is uitgerust met een 4-pits kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en koelkast. De badkamer bevindt zich naast de hal op de begane grond. Deze is ook al zo smaakvol en met mooie materialen gerenoveerd. Er is een stijlvol wastafelmeubel, een inloopdouche en een zwevend toilet. Tussen de hal en de trap naar de eerste verdieping is er niet alleen plaats voor het witgoed, maar is er ook nog ruimte voor bijvoorbeeld een koel-vriescombinatie. Boven is er een ruime werkkamer met veel opbergruimte achter de knieschotten. Daarachter bevindt zich een royale slaapkamer, die net als de werkkamer heerlijk licht is door de ramen van de grote dakkapel.

De tuin is plezierig ingericht met een leuke beplanting en een nette bestrating. Hier bevindt zich de sfeervolle overkapping, waar het heerlijk genieten en ontspannen is. Ernaast staat een praktische schuur met een oppervlakte van 6 m²: handig voor het opbergen van tuingereedschap of fietsen.

De voorzieningen van Harkema bevinden zich op loopafstand. Harkema beschikt over een supermarkt, speciaalzaken, winkeltjes, een gezondheidscentrum, BSO, basisscholen, kerken en diverse sportvoorzieningen. Daarnaast is het centrum van Surhuisterveen met haar vele voorzieningen dichtbij. Ook beschikt Harkema over een zeer goede ontsluiting en busverbindingen in de richtingen Leeuwarden, Drachten en de A7 (Groningen - Heerenveen).

Benieuwd naar wat deze goed doordacht gerenoveerde starterswoning je aan woongenot kan bieden? We plannen graag een afspraak voor je in voor een bezichtiging van Kammingastrjitte 69 in Harkema.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Harkema
Type object
Eengezinswoning, Hoekwoning
Perceel- / woonoppervlakte
230m2 / 71m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1968
Onderhoud (binnen)
Uitstekend
Onderhoud (buiten)
Uitstekend
Ligging
Aan rustige weg en in woonwijk

Indeling

Aantal kamers
2 kamers (1 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Toilet, douche en wastafel
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie en natuurlijke ventilatie
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Energielabel
B
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie en dubbel glas

Garage

Garage
Geen garage

Tuin

Tuin
Achtertuin van 7,5 bij 10 meter gelegen op noord
Tuin(en)
Achtertuin en voortuin
Kwaliteit
Normaal
......... Chris Jan Pera

Meer weten?

Vraag het aan ......... Chris Jan Pera

Kandidaat-makelaar

Bezichtiging inplannen

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
99 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal