€ 399.500,- k.k.

Engelsmanhiem 19

Hollum

Omschrijving

Als u Engelsmanhiem 19 in Hollum binnenkomt, merkt u het meteen: dit is een recreatiewoning voor prachtige vakanties en fantastische weekenden op Ameland. De ligging is prachtig. Het perceel is 412 m² groot en omzoomd door groenstroken. De woning verkeert in prima staat, het geheel is goed onderhouden. De woonkamer heeft zelf al veel sfeer, maar de mooie deurtjes van de bedstee maken het helemaal compleet. En er is veel gedaan om de energiekosten laag te houden. De woning is volledig geïsoleerd en op het dak zijn zes zonnepanelen geplaatst. Als u dat wilt, kunt u deze woning uitsluitend voor eigen gebruik aanwenden. Maar een combinatie van eigen gebruik en professionele verhuur is ook mogelijk. Verhuur verloopt dan via Roompot Boomhiemke Ameland.

Indeling

Engelsmanhiem 19 in Hollum heeft een woonkamer met open keuken van 24 m² met een schuifpui, die toegang geeft tot het ruime terras op het zuiden. Het is een woonkamer met veel sfeer, een ruime zithoek, en die idyllische bedstee. De woning is met veel smaak ingericht en is voorzien van degelijke meubels. De nette keuken is uitgerust met een 4-pits kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en koelkast. Ook de eethoek is flink. Er zijn twee royale slaapkamers van 10 m². De badkamer van 6 m² met douche, ligbad en wasmeubel bevindt zich praktisch tussen de beide slaapkamers. Aan het eind van de hal ligt een separaat toilet met fonteintje.

Vanuit de woonkamer stapt u zó op het ruime terras om heerlijk in het zonnetje te genieten van een hapje en een drankje. Op het terras vindt u een comfortabele tuinset. Door de ruime overkapping zit u heerlijk beschut. En door de groene erfscheidingen heeft u hier alle privacy. Naast het terras is een inpandige berging van 4 m2. Op de ruime kavel van 412 m2 is een verharde parkeerplaats aangelegd.

In de directe omgeving ligt het dorpje Hollum met diverse winkels, horeca en fietsverhuur. De plaatsen Nes, Buren en Ballum zijn ook makkelijk bereikbaar. Vlakbij het recreatiepark ligt een 9 holes golfbaan. Supermarkt en horeca-voorziening zijn op het park aanwezig. Gasten van recreatiepark Boomhiemke kunnen onbeperkt gebruik maken van het zwembad. Strand en zee, bos en heide zijn op loopafstand. Fiets- en wandelpaden zijn op het eiland nooit ver weg.

Zelf de sfeer en het eilandgevoel proeven in deze comfortabele 6-persoons recreatiewoning? We plannen graag een afspraak voor u in om deze fraaie recreatiewoning aan Engelsmanhiem 19 in Hollum te bezichtigen.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Hollum
Type object
Eengezinswoning, Geschakelde woning
Perceel- / woonoppervlakte
412m2 / 64m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994
Onderhoud (binnen)
Goed tot uitstekend
Onderhoud (buiten)
Goed tot uitstekend
Ligging
Aan rustige weg
Vraagprijs
€ 399.500,- k.k.

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Ligbad, douche en wastafelmeubel
Aantal woonlagen
1 woonlagen
Voorzieningen
Schuifpui en natuurlijke ventilatie
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Energielabel
D
Isolatie
Dubbel glas en volledig geisoleerd

Garage

Garage
Geen garage

Tuin

Tuin
Zijtuin van 22,5 bij 7,5 meter gelegen op west
Tuin(en)
Achtertuin, voortuin, zijtuin en zonneterras
Kwaliteit
Normaal
........ Pieter de Boer

Meer weten?

Vraag het aan ........ Pieter de Boer

Assistent-makelaar Ameland

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
99 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal