Engelsmanhiem 44

Hollum

Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Absoluut één van de mooiste, zo niet de mooiste, Finse bungalow op het recreatiepark Boomhiemke. Deze bungalow ligt op een ruime kavel en heeft een prachtige uitstraling mede door de aangebouwde veranda met sfeervolle buitenhaard. De woning biedt een combinatie van comfort en privacy, ideaal voor een ontspannen vakantie. De hoge bomen rondom de bungalows zorgen voor maximale privacy, wat bijdraagt aan een rustige en serene omgeving.

De woning heeft een doordachte indeling. Bij binnenkomst in de hal wordt de comfortabele leefruimte van de woonkamer zichtbaar. De open keuken (2022) is modern uitgerust met gemakken zoals een vaatwasmachine, goede oven met magnetronfunctie en een elektrische kookplaat. Er zijn drie slaapkamers, waarvan één slaapkamer beschikt over een vaste wastafel. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel, en er is een separaat toilet voor extra gemak. Daarnaast is de woning uitgebreid met een van buitenaf toegankelijke berging, super handig voor het opbergen van bijvoorbeeld fietsen of strandspullen. Een apart washok met wasmachine geeft deze woning nog extra comfort.
Deze bungalow heeft een fantastische ligging!Praktisch direct naast de Jan Roepesheide en op loopafstand van het strand, ideaal voor natuur en strandliefhebbers. Het park zelf biedt tal van faciliteiten voor een gevarieerde vakantiebeleving, zoals een zwembad voor waterpret en ontspanning, een bowlingbaan voor een leuk avondje uit, een restaurant en een midgetgolfbaan voor zowel jong als oud. Het saunacomplex biedt ultieme ontspanning, terwijl de fietsverhuur u de mogelijkheid geeft om het eiland op een actieve manier te verkennen. Voor uw dagelijkse boodschappen is er een supermarktje aanwezig op het park maar daarnaast ligt de woning op 3 minuten fietsen van het gezellige centrum van Hollum waar alles aanwezig is, zoals een supermarkt en diverse gezellige restaurants. Voor de golf liefhebber is de eerste tee van de prachtige golfbaan Ameland op 2 minuten lopen van de voordeur!

De bungalow is voorzien van nieuwe bitumen dakbedekking en onderhoudsvrije gevelbekleding. Belangrijk om te weten is dat permanente bewoning niet is toegestaan. Deze Finse bungalow biedt een uitstekende balans tussen comfort, privacy en toegang tot diverse recreatieve mogelijkheden, waardoor het een ideale vakantiebestemming is.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Hollum
Type object
Eengezinswoning, Geschakelde woning
Perceel- / woonoppervlakte
336m2 / 61m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1987
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed tot uitstekend
Ligging
Aan rustige weg

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Toilet, douche en wastafelmeubel
Aantal woonlagen
1 woonlagen
Voorzieningen
Natuurlijke ventilatie
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Energielabel
C
Isolatie
Volledig geisoleerd

Garage

Garage
Geen garage

Tuin

Tuin
Tuin rondom
Tuin(en)
Tuin rondom en zonneterras
Kwaliteit
Normaal
........ Pieter de Boer

Meer weten?

Vraag het aan ........ Pieter de Boer

Assistent-makelaar Ameland

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
99 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal