€ 254.000,- k.k.

Oosterhiemweg 1-092

Hollum

Omschrijving

Welkom bij deze sfeervolle hoekwoning gelegen aan de Oosterhiemweg 1-92 in het geliefde dorp Hollum, op het prachtige eiland Ameland. Deze woning, gelegen in het resort d ‘Amelander Kaap, biedt u een unieke kans om te genieten van comfort, privacy en alle gemakken van een goed onderhouden recreatiewoning.

Dit appartement biedt meer lichtinval en privacy dan andere woningen in het complex, mede door het extra zijraam in de slaapkamer. Het appartement is gelegen op de korte vleugel van het complex, wat zorgt voor korte loopafstanden met bagage en extra gemak. De tweede slaapkamer is groter dan gebruikelijk, waardoor er meer leefruimte ontstaat.

Het appartement beschikt over een fraai hoekterras waar u in de ochtend kunt genieten van uw ontbijt of brunch in het zonnetje. Dit terras biedt uitzicht op de mooie binnentuin, waar u kunt ontspannen in een rustige omgeving, ver weg van het geluid van verkeer.

De locatie van deze woning is werkelijk ideaal. Op loopafstand vindt u het gezellige centrum van Hollum, dat in 2020 nog werd uitgeroepen tot een van de mooiste dorpen van Nederland door de ANWB. Hier vindt u een goed uitgeruste supermarkt, diverse winkels, restaurants, en interessante musea. Daarnaast liggen het Hollumer bos, duinen en de uitgestrekte zandstranden binnen handbereik.

De woning is daarnaast een aantrekkelijke investering, met zeer goede verhuuropbrengsten en een groot aantal vaste gasten. Dit maakt het een perfecte optie voor wie op zoek is naar een recreatiewoning die ook een stabiele bron van inkomsten kan bieden.

Oosterhiemweg 1-92 is een ideale plek voor rustzoekers, natuurliefhebbers en iedereen die op zoek is naar een comfortabel en goed onderhouden recreatieverblijf. Wacht niet langer en ontdek zelf deze prachtige woning in een van de mooiste gebieden van Ameland. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Hollum
Type object
Appartement, Tussenverdieping
Perceel- / woonoppervlakte
0m2 / 49m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1987
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
Aan bosrand, aan rustige weg en vrij uitzicht
Vraagprijs
€ 254.000,- k.k.

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Ligbad, toilet en wastafel
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Elektrische verwarming
Warm water
Gasboiler eigendom
Isolatie
Dakisolatie en muurisolatie

Garage

Garage
Geen garage

Tuin

Tuin
Geen tuin
........ Pieter de Boer

Meer weten?

Vraag het aan ........ Pieter de Boer

Assistent-makelaar Ameland

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
99 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal