Oosterhiemweg 1-34

Hollum

Dit object is momenteel verkocht onder voorbehoud.

Omschrijving

Dit recreatie appartement op Ameland biedt een unieke kans voor zowel persoonlijk genot als een aantrekkelijke investering. Het appartement ligt op steenworpafstand van strand en zee, en vlakbij een golfbaan, waardoor het een ideale locatie is voor liefhebbers van de kust en sport.

De leefruimte van ongeveer 23 m² wordt gekenmerkt door veel lichtinval, waardoor de ruimte ruim en licht aanvoelt. Via een schuifpui stapt u direct het zonneterras op, een perfecte plek om ongestoord van uw rust te genieten. De keuken is praktisch ingericht met een elektrisch fornuis, afzuigkap en ruimte voor een koelkast, en beschikt over ruime inbouwkasten voor extra opbergruimte.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers van respectievelijk 10 m² en 6 m², die voldoende plaats bieden voor bedden en kasten. De badkamer is uitgerust met een ligbad, douche, vaste wastafel en toilet. De vloer van het appartement is smaakvol en onderhoudsvriendelijk, en de wanden hebben een eigentijdse kleurstelling die bijdraagt aan de moderne uitstraling.

Gelegen op het mooie Waddeneiland Ameland, is dit appartement een perfecte plek voor een heerlijk verblijf. Het hei- en duingebied ligt op slechts vijf minuten loopafstand en er zijn volop fiets- en wandelpaden in de buurt. Bos en zee zijn nooit ver weg, wat de locatie ideaal maakt voor natuurliefhebbers. In het authentieke dorpje Hollum, op korte afstand, vindt u voorzieningen zoals winkeltjes, een supermarkt, fietsverhuur, restaurants en cafés. Een bushalte ligt op slechts enkele minuten lopen, waardoor het appartement goed bereikbaar is.

Het appartement aan de Oosterhiemweg 1-34 is volledig ingericht en alleen bedoeld voor recreatief gebruik. Dit goed onderhouden recreatie appartement op Ameland is een ideale plek voor een heerlijk verblijf en een aantrekkelijke investering. Met alle voorzieningen en natuur in de directe omgeving, biedt het zowel rust als activiteiten, perfect voor vakantiegangers.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Hollum
Type object
Appartement, Bovenwoning
Perceel- / woonoppervlakte
0m2 / 49m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1987
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
Aan bosrand, aan rustige weg en vrij uitzicht

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Ligbad, toilet, douche en wastafel
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Elektrische verwarming
Warm water
Elektrische boiler eigendom
Energielabel
D
Isolatie
Dakisolatie en muurisolatie

Garage

Garage
Geen garage

Tuin

Tuin
Geen tuin
........ Pieter de Boer

Meer weten?

Vraag het aan ........ Pieter de Boer

Assistent-makelaar Ameland

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
99 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal