€ 399.000,- k.k.

Zuiderlaan 12

Hollum

Omschrijving

Bent u op zoek naar een charmante woning in het pittoreske Hollum? Dan is Zuiderlaan 12 precies wat u zoekt. Deze vrijstaande woning biedt volop ruimte en comfort, met een praktische indeling die ideaal is voor zowel gezinnen als stellen. Bovendien geniet u hier van een prachtig vrij uitzicht en bent u op slechts een steenworp afstand van de karakteristieke kerk van Hollum, wat deze locatie extra bijzonder maakt.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een lichte hal die toegang biedt tot de ruime woonkamer. De woonkamer straalt gezelligheid uit en biedt voldoende ruimte voor een comfortabele zithoek en een grote eettafel, perfect voor gezellige diners met vrienden en familie. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de serre, waar u heerlijk kunt genieten van de zon en het prachtige uitzicht op de omliggende omgeving.

De keuken, gelegen naast de woonkamer, is van alle gemakken voorzien en biedt voldoende werkruimte voor het bereiden van de heerlijkste maaltijden. Aangrenzend aan de keuken vindt u de bijkeuken, een praktische ruimte met extra bergruimte en toegang tot de tuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, elk met voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en kastruimte. De badkamer is modern en compleet uitgerust met een inloopdouche, wastafel en toilet. Daarnaast is er een extra berging op deze verdieping, ideaal voor het opbergen van seizoensspullen en extra voorraad.

De woning is gelegen op een ruim perceel met een zonnige tuin die u veel privacy biedt. De tuin is perfect voor het houden van barbecues, het aanleggen van een moestuin of gewoon om te ontspannen in de zon. Dankzij het vrije uitzicht geniet u hier optimaal van de rust en ruimte, met de kerk van Hollum als sfeervol achtergronddecor.

Zuiderlaan 12 biedt u de ideale combinatie van rust, ruimte en comfort in een prachtige omgeving. Hollum staat bekend om zijn gezellige dorpskern, mooie stranden en de nabijheid van natuur, waardoor het een geliefde plek is om te wonen.

Kom deze sfeervolle woning zelf ontdekken en laat u verrassen door de ruimte en mogelijkheden die het te bieden heeft. Zuiderlaan 12 in Hollum verwelkomt u graag voor een bezichtiging!

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Hollum
Type object
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
489m2 / 114m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1987
Onderhoud (binnen)
Uitstekend
Onderhoud (buiten)
Uitstekend
Ligging
Aan rustige weg en vrij uitzicht
Vraagprijs
€ 399.000,- k.k.

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Toilet, douche, wastafelmeubel en vloerverwarming
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, zonnepanelen en natuurlijke ventilatie
Zolder
Ja

Energie

Verwarming
Hete lucht verwarming
Warm water
Geiser eigendom en elektrische boiler eigendom
Energielabel
B
Isolatie
Volledig geisoleerd

Garage

Garage
Geen garage

Tuin

Tuin
Achtertuin van 10 bij 25 meter gelegen op zuidoost
Tuin(en)
Achtertuin, voortuin, zijtuin en zonneterras
Kwaliteit
Normaal
........ Pieter de Boer

Meer weten?

Vraag het aan ........ Pieter de Boer

Assistent-makelaar Ameland

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
99 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal