€ 249.000,- k.k.

Buterblom-strjitte 20

Kootstertille

Omschrijving

Deze leuke 2/1-kapwoning uit 1966 biedt een heerlijke leefruimte en is gelegen in het rustige Kootstertille. Het perceel van 281 m² is volledig bestraat aan zowel de voor- als achterzijde, waardoor onderhoud eenvoudig is en je optimaal kunt genieten van de buitenruimte. De achtertuin, waar je bijna de hele dag van de zon kunt genieten, is afgesloten door een poort, schutting en een coniferenhaag, wat zorgt voor veel privacy.

De woning beschikt over een ruime bijkeuken, een schuur en een vrijstaande garage. Binnenin vind je een open keuken in een praktische U-vorm, ideaal voor het bereiden van maaltijden terwijl je in contact blijft met je gezin of gasten. Er zijn drie slaapkamers en één badkamer, perfect voor een gezin of handig in te richten als thuiswerkplek. Op de tweede verdieping bevindt zich een vliering, die extra opbergruimte biedt.

De woning is goed geïsoleerd met muur-, dak- en vloerisolatie, en voorzien van dubbel glas in kunststof kozijnen, wat zorgt voor een comfortabele en energiezuinige leefomgeving zonder hoge onderhoudskosten.

Kootstertille is een gezellig dorp met veel voorzieningen op loopafstand. Je vindt hier onder andere een supermarkt, een doe-het-zelf winkel, een bloemenwinkel en een kledingwinkel. Ook zijn er een huisarts en tandarts in het dorp aanwezig, evenals verschillende basisscholen. Het dorp biedt diverse eetgelegenheden en een dorpshuis MFC voor sociale en culturele activiteiten. Sportliefhebbers kunnen terecht op de sportvelden en voor de natuurliefhebbers is er vlakbij buitenwater waar je kunt vissen of watersporten. Daarnaast zijn er twee parken op loopafstand, ideaal voor een wandeling of om te genieten van de natuur.

Kootstertille heeft een goede verbinding met het openbaar vervoer naar Drachten en Leeuwarden. Met de auto ben je snel in Drachten, Leeuwarden of Groningen, wat de locatie zeer aantrekkelijk maakt voor forenzen De combinatie van comfort, praktische indeling en een gunstige ligging maakt deze woning perfect voor wie op zoek is naar een gezellig en rustige woonplek in het mooie Kootstertille.

Benieuwd geworden? Neem gerust contact met ons op voor het inplannen van een bezichtiging.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Kootstertille
Type object
Eengezinswoning, Twee onder een kapwoning
Perceel- / woonoppervlakte
281m2 / 87m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1966
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
Aan rustige weg en in woonwijk
Vraagprijs
€ 249.000,- k.k.

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Douche en wastafel
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
Natuurlijke ventilatie
Zolder
Ja

Energie

Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Energielabel
C
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en dubbel glas

Garage

Garage
Vrijstaand steen
Garagevoorzieningen
Elektra
Capaciteit
1 auto(s)

Tuin

Tuin
Achtertuin van 18 bij 9 meter gelegen op zuidwest
Tuin(en)
Achtertuin, voortuin en zijtuin
Kwaliteit
Normaal
......... Chris Jan Pera

Meer weten?

Vraag het aan ......... Chris Jan Pera

Kandidaat-makelaar

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
99 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal