€ 659.000,- k.k.

Burgemeester Bolomeijweg 1

Nes

Omschrijving

Dit prachtige woon-winkelpand, gelegen aan de Burgemeester Bolomeijweg 1 in het hart van Nes op Ameland, biedt een unieke kans om wonen en werken te combineren. Het pand dateert uit de jaren '60 en straalt karakter uit, mede dankzij de gunstige ligging in het centrum van Nes. Het object biedt vele mogelijkheden.

De begane grond biedt een royale winkelruimte, geschikt voor diverse commerciële doeleinden. De huidige winkelverkoopvloer is desgewenst eenvoudig uit te breiden, daarnaast blijft er genoeg ruimte over voor opslag, kantine of wonen. Aangrenzend bevindt zich een praktische berging van 12 m².

Op de eerste verdieping vindt u drie ruime slaapkamers van respectievelijk 9, 12 en 24 m², waarvan twee met ingebouwde kasten. De badkamer is voorzien van douche, ligbad, wastafel en toilet.. Daarnaast is er een handige berging aanwezig op deze verdieping.

Een separate entree met trapopgang geeft u toegang tot een zich eveneens op de eerste verdieping bevindend tweekamer appartement. Dit appartement is gescheiden van de overige ruimten op deze verdieping.

De tweede verdieping bestaat uit een ruime zolder van 73 m², verdeeld over vier compartimenten. Dit biedt volop mogelijkheden voor opslag of om verder naar eigen wens in te richten.

Het pand is voorzien van een cv-installatie uit 2017. Recent zijn de buitenkozijnen geschilderd en het pand beschikt over HR++ beglazing in de woonruimte en HR beglazing in andere delen van het pand.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Vraagprijs
€ 659.000,- k.k.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkelruimte
Bouwjaar
1960

Oppervlakten

Oppervlakte
73 m2
Verkoopvloeroppervlakte
73 m2
Gevel breedte
8.5 m
Perceel
213 m2

Indeling

Woonruimte
Woonruimte aanwezig

Energie

Omgeving

Ligging
Winkelgebied stadscentrum
Bereikbaarheid
........ Pieter de Boer

Meer weten?

Vraag het aan ........ Pieter de Boer

Assistent-makelaar Ameland

Stuur e-mail

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
99 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal