€ 429.000,- k.k.

Excelsiorstraat 9

Nes

Omschrijving

Welkom bij Excelsiorstraat 9, een charmant en goed onderhouden appartement gelegen in het pittoreske dorpje Nes op Ameland. Dit appartement, gebouwd in 1996, biedt een comfortabel woonoppervlak van 81 vierkante meter, ideaal voor zowel recreatieve als permanente bewoning.

Bij binnenkomst in dit gezellige appartement, wordt u meteen verwelkomd door de warme en huiselijke sfeer. Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, perfect voor een goede nachtrust na een dag vol eilandavonturen. De moderne badkamer is uitgerust met alle gemakken die u zich kunt wensen.

Op de tweede verdieping bevindt zich de lichte en open woonkamer, die naadloos overgaat in de eetruimte en keuken. De grote ramen bieden een prachtig uitzicht op het omliggende duinlandschap dat uitloopt naar het bos en zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een heerlijk dakterras van 11 vierkante meter, waar u kunt genieten van de frisse zeelucht en het adembenemende uitzicht.

De energiezuinige HR+++ beglazing, geïnstalleerd in 2024, en de volledige isolatie van het appartement dragen bij aan een aangenaam binnenklimaat en lagere energiekosten. Daarnaast beschikt het appartement over een eigen berging op de begane grond, wat extra opbergruimte biedt voor bijvoorbeeld fietsen of strandspullen.

De locatie van het appartement is werkelijk ideaal. Gelegen aan de rand van het dorp, geniet u van een rustige omgeving met uitzicht op het schilderachtige duinlandschap dat naadloos overgaat in het bos. Tegelijkertijd bevindt u zich op slechts 200 meter van de prachtige duinen en het uitgestrekte strand van Ameland, waar u heerlijk kunt wandelen, zwemmen of gewoon ontspannen.

Nes, het grootste dorp van Ameland, biedt een scala aan voorzieningen zoals winkels, restaurants en culturele bezienswaardigheden. Het dorp heeft een rijke geschiedenis en een gezellige sfeer, waardoor het een geliefde bestemming is voor zowel bewoners als bezoekers.

Dit appartement aan de Excelsiorstraat 9 combineert comfort, moderniteit en een toplocatie, waardoor het een perfecte keuze is voor iedereen die wil genieten van het beste wat Ameland te bieden heeft.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Nes
Type object
Appartement, Maisonnette
Perceel- / woonoppervlakte
0m2 / 81m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1996
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
Aan rustige weg en vrij uitzicht
Vraagprijs
€ 429.000,- k.k.

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Ligbad, douche, wastafelmeubel en wasmachineaansluiting
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Voorzieningen
Buitenzonwering en natuurlijke ventilatie
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Elektrische verwarming
Warm water
Elektrische boiler eigendom
Isolatie
Volledig geisoleerd en driedubbel glas

Garage

Garage
Geen garage

Tuin

Tuin
Zonneterras
........ Pieter de Boer

Meer weten?

Vraag het aan ........ Pieter de Boer

Assistent-makelaar Ameland

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
99 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal