€ 645.000,- k.k.

Rydwei 42

Rottevalle

Omschrijving

Zo af en toe komen van die unieke plekjes in de verkoop. De Rydwei 42 is er eentje van. Gelegen op een indrukwekkend perceel van 4.150 m² is deze ruime woning is omgeven door een fraaie, weelderige tuin die privacy en rust biedt. De tuin is zorgvuldig aangelegd met diverse volwassen bomen, kleurrijke struiken en een prachtig gazon dat zich uitstrekt over het gehele perceel. De woning is aan de achterzijde vergroot met een riante uitbouw en levensloopgeschikt door de slaap- en badkamer op de begane grond.

De woning zelf beschikt over een royale woonkamer van 35 m², die dankzij grote ramen geniet van veel natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op de tuin. Aangrenzend bevindt zich de eetkamer van 15 m², ideaal voor gezellige diners met familie en vrienden. De moderne keuken van 12 m² is in 2015 compleet vernieuwd en voorzien van alle benodigde apparatuur.

Er zijn twee comfortabele slaapkamers op de begane grond aanwezig. De hoofdslaapkamer is 15 m² groot en heeft directe toegang tot de tuin, waardoor u elke ochtend wakker wordt met een prachtig uitzicht. De andere slaapkamer is 8 m² groot en wordt momenteel als kantoorruimte gebruikt. De badkamer van 8 m² is luxe uitgevoerd en voorzien van een inloopdouche, een ligbad en een dubbele wastafel. Daarnaast is er een praktische bijkeuken van 10 m² die extra opslagruimte biedt en plaats voor de wasmachine en droger.

Op de eerste verdieping van de uitbouw bevindt zich een ruime slaapkamer van 29 m² met een dakkapel en voldoende ruimte voor een zithoek of werkplek. Ernaast bevindt zich een extra bergruimte. De voorzijde van de woning beschikt over twee kamers op de eerste verdieping, die ideaal zijn als slaap-/logeerkamer.

Achter de woning staat een ruime schuur (25 m²) met een smeerkelder. Voor de schuur vindt u een diepte oprit met voldoende parkeergelegenheid voor meerdere voertuigen.

De buitenruimte is werkelijk een paradijs met diverse terrassen waar u kunt genieten van de zon en schaduw op elk moment van de dag. Een fraai aangelegd vijvertje en een speelse tuin met bloemenperken maken het geheel compleet. Dit is de ideale woning voor natuurliefhebbers en iedereen die op zoek is naar ruimte, rust en een prachtige groene omgeving zonder te hoeven in te leveren op bereikbaarheid.

Nieuwsgierig geworden? Wij plannen graag een bezichtiging met u in.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Rottevalle
Type object
Woonboerderij, Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
4150m2 / 154m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1917
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
Aan rustige weg, vrij uitzicht en buiten bebouwde kom
Vraagprijs
€ 645.000,- k.k.

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (3 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Ligbad, douche, wastafel en vloerverwarming
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Voorzieningen
Natuurlijke ventilatie
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Energielabel
C
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie en dubbel glas

Garage

Garage
Vrijstaand hout
Capaciteit
1 auto(s)

Tuin

Tuin
Tuin rondom
Tuin(en)
Tuin rondom en zonneterras
Kwaliteit
Normaal
......... Chris Jan Pera

Meer weten?

Vraag het aan ......... Chris Jan Pera

Kandidaat-makelaar

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
99 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal