Baansein 39

Surhuisterveen

Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Zorgeloos wonen, dat kan in dit in 2023 gebouwde appartement aan Baansein 39. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex met 11 appartementen aan de rand van het centrum van Surhuisterveen, met het uitgebreide voorzieningenniveau op wandel- en fietsafstand. Ook de bereikbaarheid in het gebouw is goed door de aanwezigheid van een lift en extra bergruimte op de begane grond voor het stallen van fietsen. Dankzij de aanwezige warmtepomp voor verwarming, zonnepanalen voor elektra en gebouwd volgens de laatste normen heeft het appartement dan ook een zeer goed energielabel A++.

Het appartement beschikt over een royale woon- en eetkamer van in totaal 46 m², waar de vloerverwarming en grote ramen zorgen voor een aangename leefomgeving. De open keuken is voorzien van alle gemakken en beschikt over onder meer een oven, vaatwasser en inductiekookplaat. De woonkamer biedt toegang tot het ruime balkon van 9 m² met uitzicht op een fraaie boomsingel net doorkijkjes richting het centrum van Surhuisterveen. Er zijn twee slaapkamers aanwezig, waarvan de eerste 7 m² en de tweede 13 m² meet. Beide kamers bieden voldoende ruimte voor comfortabele slaapaccommodaties. De eigentijdse badkamer heeft een oppervlakte van 5 m² en beschikt over een wastafel, inloopdouche en tweede toilet. De hal biedt toegang tot de wasruimte en een separaat toilet.

De maandelijkse bijdrage voor de Vereniging van Eigenaren bedraagt € 213,-. Ook de gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren draagt bij aan het zorgeloos wonen met alle gemakken van Surhuisterveen onder handbereik.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit fraaie appartement? Neem gerust contact op voor het inplannen van een bezichtiging.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Surhuisterveen
Type object
Appartement, Tussenverdieping
Perceel- / woonoppervlakte
0m2 / 93m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
In centrum

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Toilet, douche en wastafelmeubel
Aantal woonlagen
1 woonlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, lift en zonnepanelen
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Vloerverwarming geheel en warmtepomp
Warm water
Cv ketel en elektrische boiler eigendom
Energielabel
A++
Isolatie
Volledig geisoleerd

Garage

Garage
Geen garage

Tuin

Tuin
Geen tuin
Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
99 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal