De Dellen 40

Surhuisterveen

Dit object is momenteel verkocht onder voorbehoud.

Omschrijving

De Dellen 40 in Surhuisterveen is een charmante vrijstaande woning, gelegen op loopafstand van het centrum van het dorp. De woning, oorspronkelijk gebouwd in 1903, heeft in 2007 een volledige verbouwing ondergaan, waarbij de gevels, daken en isolatie zijn aangepakt. Dit alles heeft geresulteerd in een keurig energielabel B.

Indeling
De begane grond biedt een ruime woonkamer van 24 m². Door de ramen rondom voelt de woonkamer licht en ruimtelijk. De naastgelegen slaapkamer is 10 m² en gelegen naast de gemoderniseerde badkamer met douche en wastafel. Het separate toilet bevindt zich aan de voorzijde van de badkamer. De woning is levensloopgeschikt dankzij de aanwezigheid van deze badkamer op de begane grond. De keuken van 14 m² is goed uitgerust en voorzien van inbouwapparatuur uit 2018. Aangrenzend bevindt zich een handige bijkeuken van 6 m² met voldoende ruimte voor de wasmachine. De hal bij de voordeur zorgt voor een warme ontvangst en verbindt alle ruimtes op de begane grond.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, waarvan twee beschikken over handige inbouwkasten. Ook op de overloop is ruime inbouwkast aanwezig. De grootste slaapkamer biedt een comfortabel en ruim gevoel en zou indien gewenst eventueel nog opgesplitst kunnen worden in twee slaapkamers. De overige kamers zijn ideaal als kinder- of werkkamer.

De vrijstaande garage biedt maar liefst 40 m² aan ruimte en is voorzien van een brede overheaddeur en aparte berging aan de achterkant van de garage. Boven de garage bevindt zich een extra verdieping, bestaande uit twee kamers van elk ongeveer 7 m², bereikbaar via een overloop. Deze ruimte biedt vele mogelijkheden, bijvoorbeeld als hobbykamer, logeerruimte, werkruimte of extra opslag. Achter de woning bevindt zich een houten schuurtje die momenteel dienst doet als een gezellige bar. Uiteraard kan deze ruimte ook probleemloos plaats bieden aan fietsen of tuinmeubilair.
De woning beschikt over moderne voorzieningen zoals 12 zonnepanelen (geplaatst in 2016), , vloerverwarming, en twee in 2023 geïnstalleerde airco’s op begane grond en verdieping. Daarnaast is de woning volledig geïsoleerd, inclusief HR++ beglazing. Met de lage maandelijkse lasten voor energie, dankzij de zonnepanelen, de efficiënte verwarmingsinstallaties en de houtkachel, is dit huis zeer energiezuinig.

Kortom, De Dellen 40 te Surhuisterveen is een instapklare en levensloopgeschikte woning, ideaal voor wie op zoek is naar ruimte, comfort en toekomstbestendigheid. Benieuwd geworden naar deze leuke woning nabij het centrum van Surhuisterveen? Wij plannen graag een bezichtiging met u in.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Surhuisterveen
Type object
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
470m2 / 123m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1903
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
In centrum

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Douche en wastafel
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Voorzieningen
Airconditioning, rookkanaal, dakraam, zonnepanelen en natuurlijke ventilatie
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk en houtkachel
Warm water
Cv ketel
Energielabel
B
Isolatie
Volledig geisoleerd

Garage

Garage
Aangebouwd steen en aangebouwd hout
Garagevoorzieningen
Elektra en elektrische deur
Capaciteit
2 auto(s)

Tuin

Tuin
Tuin rondom
Tuin(en)
Tuin rondom
Kwaliteit
Normaal
......... Chris Jan Pera

Meer weten?

Vraag het aan ......... Chris Jan Pera

Kandidaat-makelaar

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
99 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal