De Specht 64

Surhuisterveen

Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Op zoek naar een droomhuis in het bruisende dorp Surhuisterveen? Zoek niet verder! Gelegen aan De Specht 64, biedt deze prachtige vrijstaande woning uit 1977 alles wat u zich kunt wensen. Een prachtig vrij uitzicht over de landerijen en met een woonoppervlakte van 147 m² en een perceeloppervlakte van 531 m², is er voldoende ruimte voor uw hele gezin.

Bij binnenkomst ervaart u direct de ruimte en het licht van deze woning. De royale woonkamer van 28 m² heeft ramen aan drie zijden, wat zorgt voor veel natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op zowel de tuin als de voorzijde van de woning. De ruime eetkeuken, met een oppervlakte van 21 m² en toegang naar de provisiekelder, is voorzien van een keuken in hoekopstelling, uitgerust met alle gemakken, en biedt volop ruimte voor gezellige diners met familie en vrienden. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de ruime bijkeuken, die toegang biedt tot de omsloten tuin. Deze tuin biedt privacy en is een ideale plek om te ontspannen of te genieten van buitenactiviteiten.

Een groot voordeel van deze woning is de aanwezigheid van een ruime slaapkamer op de begane grond. Dit maakt de woning ideaal voor levensloopbestendig wonen, waardoor u comfortabel kunt blijven wonen naarmate u ouder wordt, zonder traplopen. Deze opzet is ook perfect voor gasten of als kantoor aan huis.

Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers, ideaal voor een groot gezin of het creëren van extra werk- of hobbyruimtes. Ook vindt u hier de badkamer, die is uitgerust met alle benodigde faciliteiten om uw dag fris te beginnen of ontspannen af te sluiten.

De woning is goed geïsoleerd met muurisolatie, vloerisolatie en deels dubbel glas, wat zorgt voor een energiezuinig en comfortabel huis. Aan de rand van het dorp gelegen, geniet u van een vrij uitzicht aan de achterzijde over de prachtige landerijen. De rust en ruimte van het platteland gecombineerd met de nabijheid van een levendig dorp, maakt deze locatie ideaal.

Daarnaast beschikt de woning over een ruime garage van 29 m², ideaal voor het stallen van uw voertuigen en het opbergen van extra spullen. Bovendien heeft de woning een ruime oprit die geschikt is voor meerdere voertuigen, waardoor u altijd voldoende parkeergelegenheid heeft.

Kom langs en ervaar zelf de unieke charme van deze woning en de geweldige locatie. Deze woning aan De Specht 64 is niet alleen een huis, maar een plek waar u zich thuis zult voelen. Mis deze kans niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging!

Surhuisterveen staat bekend om zijn levendige dorpsleven en talloze activiteiten. Van gezellige markten en winkels tot sportevenementen en culturele festivals, er is altijd iets te beleven. Het dorp biedt uitstekende voorzieningen zoals scholen, supermarkten en horecagelegenheden, waardoor het een ideale plek is voor gezinnen.

Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen, kunt u contact opnemen met ons makelaarskantoor. We helpen u graag verder!

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Surhuisterveen
Type object
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
531m2 / 147m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1977
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
Aan rustige weg en in woonwijk

Indeling

Aantal kamers
7 kamers (5 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Toilet, douche en wastafel
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie en natuurlijke ventilatie
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Energielabel
C
Isolatie
Muurisolatie, vloerisolatie en gedeeltelijk dubbel glas

Garage

Garage
Aangebouwd steen
Capaciteit
1 auto(s)

Tuin

Tuin
Achtertuin van 11 bij 19 meter gelegen op noord
Tuin(en)
Achtertuin, voortuin en zijtuin
Kwaliteit
Normaal
..... Ronnie van der Veen

Meer weten?

Vraag het aan ..... Ronnie van der Veen

Registermakelaar, taxateur wonen en woningmarkt-consultant

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
99 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal