Dubelspul 8

Surhuisterveen

Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

VOOR EEN BEZICHTIGING VAN DIT PAND KUNT U ONS EEN E-MAIL STUREN. WIJ NEMEN DAN CONTACT MET U OP VOOR EEN AFSPRAAK.

Dûbelspul 8 in Surhuisterveen is strak, modern en instap klaar. De luxe keuken, badkamer en het toilet zijn tot in de puntjes afgewerkt. Deze woning heeft bovendien ook nog een praktische en zeer verzorgde bijkeuken en een dakkapel.

Deze tussenwoning ligt op loopafstand van het centrum aan een autovrij hofje. De woonkamer is door de grote glazen gevel mooi tuingericht. Fraai detail: er zijn geen radiatoren in het zicht, want de woning beschikt over heteluchtverwarming. Het perceel is 144 m² groot. Genoeg plek om van de zon te genieten.

Indeling
Rechts van de entree vind je een separaat toilet en een praktische ruimte met witgoedaansluitingen en de cv-installatie. De lichte en strak afgewerkte woonkamer met open keuken is 34 m² groot. Hier is alle ruimte voor zowel een gezellige zithoek als een ruime eethoek. De fraaie moderne keuken is als nieuw. Hij is voorzien van een 4-pits kookplaat, grote afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en koelkast. En hij heeft een mooi composiet aanrechtblad.

Er is een ruime trapkast naast de entree en een fraai verzorgde bijkeuken. Hier bevindt zich de toegang tot de tuin. In deze tuin vind je een zeer plezierig terras en een handige berging van 9 m² voor het opbergen van fietsen en tuinmeubilair. Net zoals beneden is boven alles zeer verzorgd: de muren zijn strak afgewerkt, alles zit goed in de verf en er ligt overal mooi laminaat. De royale hoofdslaapkamer ligt aan de achterkant. Ernaast ligt een kamer, die uitstekend geschikt is als kinderkamer of als werkkamer. Aan de voorkant ligt nog een slaapkamer en de badkamer. Deze is luxe ingericht met mooie materialen. Blikvanger is de prachtige vrijstaande badkuip. Daarnaast zijn er een wastafelmeubel, een inloopdouche en een hangend toilet. Via de tweede vaste trap heb je toegang tot de ruime zolder.

De voorzieningen van Surhuisterveen bevinden zich op korte afstand.
Surhuisterveen beschikt over vele winkels, horecagelegenheden, scholen (zowel basis als voortgezet onderwijs), kerken, sportvoorzieningen en gezondheidszorg. Daarbij opgeteld de gunstige ligging nabij de snelweg A7, Groningen-Heerenveen, maakt het tot een geliefde plek om te wonen voor mensen in alle leeftijdscategorieën.

Op zoek naar een huis, waar je alleen de verhuisdozen hoeft uit te pakken? We maken graag een afspraak voor een bezichtiging, zodat je zelf kunt zien hoe Dûbelspul 8 in Surhuisterveen overal tot in de puntjes verzorgd is.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Surhuisterveen
Type object
Eengezinswoning, Tussenwoning
Perceel- / woonoppervlakte
144m2 / 87m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012
Onderhoud (binnen)
Uitstekend
Onderhoud (buiten)
Uitstekend
Ligging
Aan rustige weg, in centrum en in woonwijk

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Ligbad, toilet, douche en wastafelmeubel
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
Balansventilatie
Zolder
Ja

Energie

Verwarming
Cv ketel en hete lucht verwarming
Warm water
Cv ketel
Energielabel
A
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en hr glas

Garage

Garage
Geen garage

Tuin

Tuin
Achtertuin van 14 bij 5 meter gelegen op zuid
Tuin(en)
Achtertuin, voortuin en zonneterras
Kwaliteit
Normaal
..... Ronnie van der Veen

Meer weten?

Vraag het aan ..... Ronnie van der Veen

Registermakelaar, taxateur wonen en woningmarkt-consultant

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
99 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal