€ 289.000,- k.k.

Gedempte Vaart 70

Surhuisterveen

Omschrijving

Bent u handig en op zoek naar een vrijstaande woning in Surhuisterveen die u naar eigen smaak kunt moderniseren? Kom dan eens kijken aan De Gedempte Vaart 70. Deze vrijstaande woning beschikt over drie slaapkamers en een diepe tuin met riante garage van maar liefst 60 m².

Indeling
Bij binnenkomst in de hal van treft u direct de trap naar de eerste verdieping en een doorgang naar de woonkamer. De woonkamer is met een oppervlakte van ca. 30 m² ruim opgezet en voorzien van grote ramen, wat zorgt voor een lichte en uitnodigende sfeer. De vloer in de woonkamer is in het afgelopen jaar reeds vernieuwd. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de keuken, met een hoekopgesteld keukenblok. Direct naast de keuken ligt de bijkeuken van 11 m², ideaal voor extra opslag en voorzien van een aparte wasruimte en toilet. In de bijkeuken is sprake van enige verzakking en achterstallig onderhoud wat aangepakt dient te worden voordat deze ruimte gemoderniseerd kan worden.

De eerste verdieping beschikt over drie ruime slaapkamers. De grootste slaapkamer is ca. 11 m² en biedt veel lichtinval. De andere twee slaapkamers hebben een oppervlakte van respectievelijk 9 m² en 8 m², en zijn beide voorzien van praktische inbouwkasten. De badkamer beschikt over een douchehoek en wastafel.

In de achtertuin is het heerlijk vertoeven. De tuin is grotendeels onderhoudsvriendelijk ingericht, met naast de overkapping een perceel gras met een vijver. Achterin de tuin bevindt zich een ruime garage met een inpandige schuurruimte, waardoor u voldoende ruimte heeft voor opslag. Het perceel is bevoorrecht met recht van overpad over de oprit van de buren, zodat u probleemloos achter huis kunt komen met uw auto of fietsen.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden die deze vrijstaande woning vlakbij het centrum van Surhuisterveen u biedt? Wij plannen graag een bezichtiging met u in.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Surhuisterveen
Type object
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
370m2 / 99m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1955
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
In centrum
Vraagprijs
€ 289.000,- k.k.

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Douche en wastafel
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Voorzieningen
Natuurlijke ventilatie
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel
Warm water
Geiser huur
Energielabel
F
Isolatie
Muurisolatie en gedeeltelijk dubbel glas

Garage

Garage
Vrijstaand hout
Capaciteit
1 auto(s)

Tuin

Tuin
Achtertuin van 20 bij 18 meter gelegen op noord
Tuin(en)
Achtertuin en zijtuin
Kwaliteit
Normaal
......... Chris Jan Pera

Meer weten?

Vraag het aan ......... Chris Jan Pera

Kandidaat-makelaar

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
99 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal