Slotstraat 9

Surhuisterveen

Dit object is momenteel verkocht onder voorbehoud.

Omschrijving

Welkom aan Slotstraat 9 te Surhuisterveen. Gelegen in het centrum van Surhuisterveen met al haar voorzieningen letterlijk op loopafstand biedt deze ruime woning niet alleen de mogelijkheid om levensloopgeschikt te wonen, maar ook rondom de woning voldoende ruimte voor het parkeren van uw auto op eigen terrein. Het geheel is aan modernisatie toe, maar biedt een goede basis om dit naar eigen smaak uit te voeren.

Indeling:
Op de begane grond vindt u een ruime woonkamer met een aangrenzende eetkamer van totaal 36 m². De woon- en eetkamer bestaan momenteel uit één gedeelte, maar kunnen desgewenst eenvoudig opgedeeld worden in twee kamers. De keuken biedt alle basisvoorzieningen en grenst aan een ruime hal met toegang tot het toilet, de badkamer met ligbad en douchehoek biedt toegang tot de naastgelegen bergruimte, die in de toekomst eenvoudig bij de badkamer getrokken kan worden. Via de hal is ook de voormalige garage bereikbaar, die in de afgelopen jaren in gebruik is geweest als slaapkamer, maar ook prima aan te wenden is als hobbyruimte of extra opslag. In de achtergelegen bergruimte bevindt zich de CV-ketel.
Op de eerste verdieping vindt u een ruime overloop die toegang biedt tot drie slaapkamers. De grote slaapkamer aan de voorzijde is 18 m², terwijl de twee kleinere slaapkamers aan de zijkanten respectievelijk 12 m² en 10 m² groot zijn. De overloop is voorzien van een inbouwkast.

Aan de linkerkant van de woning vindt u een handige carport en keurige tuinschuur voor het droog en veilig stallen van uw fietsen en tuinmeubilair.

Het centrum van Surhuisterveen ligt om de hoek en kent een uitgebreid voorzieningenniveau met diverse winkels, supermarkten, gezellige cafés en restaurants. De woning is uitstekend bereikbaar met zowel openbaar vervoer als met de auto en nabijgelegen uitvalswegen zorgen voor een vlotte verbinding naar de omliggende dorpen. Daarnaast biedt de natuurrijke omgeving talloze wandel- en fietsroutes, zodat u volop kunt genieten van de prachtige Friese natuur.

Benieuwd geworden naar deze leuke woning in het centrum van Surhuisterveen? Neem gerust contact op om een bezichtiging in te plannen.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Surhuisterveen
Type object
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
275m2 / 156m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1925
Onderhoud (binnen)
Redelijk tot goed
Onderhoud (buiten)
Redelijk tot goed
Ligging
In centrum

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Ligbad en douche
Aantal woonlagen
2 woonlagen
Voorzieningen
Glasvezel kabel
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Energielabel
F
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas

Garage

Garage
Carport

Tuin

Tuin
Zijtuin van 18 bij 7 meter gelegen op oost
Tuin(en)
Zijtuin
Kwaliteit
Normaal
..... Edward Kuperus

Meer weten?

Vraag het aan ..... Edward Kuperus

Registermakelaar, taxateur wonen en bedrijfsmatig vastgoed en WOZ-taxateur

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
99 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal