Zonneweide 17

Surhuisterveen

Helaas, dit object is verkocht.

Omschrijving

Bent u op zoek naar zorgeloos levensloopgeschikt wonen in Surhuisterveen? Kom dan eens kijken aan Zonneweide 17. Dit appartement is gelegen op de begane grond en maakt onderdeel uit van een kleinschalig appartementencomplex (bouwjaar 2008) en is van alle gemakken voorzien. Aan de voorzijde van het gebouw is een eigen parkeerplaats aanwezig en er is een eigen fietsenberging.

Bij binnenkomst in de hal valt direct de praktische indeling op. De ruime woonkamer van 48 m² biedt een uitnodigende sfeer en veel natuurlijk licht door de vele raampartijen aan voor- en zijkant van het appartement. Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich overdekt terras waar u comfortabel kunt genieten van de buitenlucht, ook als het weer iets minder gunstig is. De keuken is handig in een nis achter de woonkamer geplaatst en beschikt over een combimagnetron, afzuigkap en inductiekookplaat. Het appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers. De eerste slaapkamer van 9 m² biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en kastruimte, terwijl de tweede slaapkamer van 8 m² ideaal is als logeerkamer voor kleinkinderen of als hobbyruimte. De badkamer beschikt over een ruime douchehoek, wastafel en toilet. De badkamer is ruim opgezet zodat alles, zelfs in het geval van verminderde mobiliteit, probleemloos gebruikt kan worden. Daarnaast is er een berging aanwezig, handig voor extra opslag of als wasruimte. Naast de berging bevindt zich een separaat toilet.

De maandelijkse VvE-bijdrage bedraagt € 224,-.

Het centrum van Surhuisterveen biedt een breed scala aan voorzieningen die het dagelijkse leven vergemakkelijken. Er zijn diverse winkels, supermarkten en horecagelegenheden op korte afstand. Voor medische zorg en welzijn is er een breed aanbod aan gezondheidsdiensten in de buurt. Voor ontspanning en recreatie biedt Surhuisterveen ook tal van mogelijkheden. U kunt genieten van een wandeling in de omgeving, zwemmen in het openluchtzwembad, of deelnemen aan activiteiten in de sporthal en op de sportvelden. Op cultureel gebied zijn er evenementen en muziekopvoeringen in de lokale kerk en het multifunctionele centrum.

Benieuwd geworden naar dit prachtige appartement op de begane grond aan de Zonneweide? Wij plannen graag een bezichtiging met u in.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Surhuisterveen
Type object
Appartement, Benedenwoning
Perceel- / woonoppervlakte
17m2 / 97m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
Aan rustige weg en in woonwijk

Indeling

Aantal kamers
3 kamers (2 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Toilet, douche en wastafel
Aantal woonlagen
1 woonlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie en zonnepanelen
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Energielabel
A
Isolatie
Volledig geisoleerd

Garage

Garage
Parkeerplaats

Tuin

Tuin
Zonneterras van 3 bij 2 meter gelegen op zuid
Tuin(en)
Zonneterras
Kwaliteit
Normaal
Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
99 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal