€ 475.000,- k.k.

It Sud 6

Surhuizum

Omschrijving

Dubbel groen wonen? Dat kan aan It Súd 6 in Surhuizum. Net als het 1.565 m² grote perceel is ook het energielabel van deze leuke vrijstaande woning namelijk helemaal groen! Vanaf 2022 hebben de huidige eigenaren niet stilgezeten en is vrijwel de hele woning verduurzaamd. De daken van de woning en garage zijn volledig vernieuwd en geïsoleerd en door de aanwezigheid van spouwmuurisolatie en HR++ ramen blijft in de winter de warmte heerlijk binnen. In de zomer houden de aanwezige airco’s de woning prettig koel, waarbij 15 zonnepanelen zorgen voor een flinke besparing op de elektriciteitsrekening. Vanwege de gemengde bestemming die voor dit adres geldt zijn er bovendien extra mogelijkheden om een grote schuur of extra garage te realiseren.

Indeling
De ruime hal biedt toegang tot de meterkast, een praktische proviandkelder, het toilet en leidt naar de gezellige woonkamer van 25 m². Hier zorgen de grote ramen rondom niet alleen voor volop daglicht in huis, maar bieden ook een leuke uitkijk over de tuin waar vijf kippen vanuit hun kippenren vrij rondscharrelen. Naast de woonkamer bevindt zich de modern-landelijke leefkeuken van 19 m² die in 2016 is vernieuwd en beschikt over onder meer een vaatwasser, magnetron, oven en kookplaat met afzuigkap. Vanuit de keuken is er toegang tot de praktische bijkeuken van 12 m², waar een handige wasruimte is gecreëerd. De garage naast de bijkeuken meet 17 m² en heeft door de breedte van drie meter de mogelijkheid om probleemloos uw auto binnen te stallen.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, met oppervlaktes variërend van 11 m² tot 15 m², waarvan twee kamers voorzien zijn van handige inbouwkasten. De in 2016 gemoderniseerde badkamer is ruim opgezet en beschikt over een riante douchehoek, ligbad en dubbele wastafel. Een vlizotrap op de overloop geeft toegang tot de grote bergzolder met stahoogte.

En dan de tuin. Iedereen met groene vingers zal hier zijn of haar hart kunnen ophalen. Er is meer dan voldoende ruimte voor een grote moestuin, meerdere zitjes om gedurende de dag met de zon mee te verhuizen en volop speelruimte voor kinderen of huisdieren. In de hoek van de tuin is nog een handige tuinschuur gesitueerd. Zijn de vingers iets minder groen en gaat de voorkeur uit naar meer schuurruimte voor het stallen van bijvoorbeeld een camper of bedrijfsauto? Zowel op het perceel als binnen het geldende bestemmingsplan is voldoende ruimte voor het realiseren van een riante schuur of extra garage.

Diverse natuur- en recreatiegebieden in de buurt zijn gemakkelijk bereikbaar en rondom Surhuizum zijn diverse (onverharde) wandel- en fietspaden te vinden om er in het weekend heerlijk op uit te trekken. Het nabijgelegen Surhuisterveen biedt een zeer uitgebreid voorzieningenniveau met een uitgebreid aanbod aan winkels, horeca, scholen en sportfaciliteiten. Vanuit Buitenpost is er een snelle spoorverbinding met Leeuwarden en Groningen aanwezig.

Benieuwd geworden naar wat It Súd 6 u te bieden heeft? Wij plannen graag een bezichtiging met u in.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Surhuizum
Type object
Eengezinswoning, Vrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
1565m2 / 128m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972
Onderhoud (binnen)
Goed
Onderhoud (buiten)
Goed
Ligging
Aan rustige weg
Prijs
€ 475.000,- k.k.

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Ligbad, toilet, douche en wastafel
Aantal woonlagen
4 woonlagen
Voorzieningen
Airconditioning, zonnepanelen en natuurlijke ventilatie
Zolder
Nee

Energie

Verwarming
Cv ketel
Warm water
Cv ketel
Energielabel
A
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en hr glas

Garage

Garage
Aangebouwd steen
Garagevoorzieningen
Elektra en water
Capaciteit
1 auto(s)

Tuin

Tuin
Tuin rondom
Tuin(en)
Tuin rondom
Kwaliteit
Normaal
......... Chris Jan Pera

Meer weten?

Vraag het aan ......... Chris Jan Pera

Kandidaat-makelaar

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
99 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal