Heirweg 50

Visvliet

Dit object is momenteel verkocht onder voorbehoud.

Omschrijving

Klussers opgelet. Deze karakteristieke 2/1-kapwoning aan de Heirweg 50 te Visvliet biedt volop ruimte en mogelijkheden voor wie op zoek is naar een woning met veel potentie. De woning ligt aan de rand van het dorp en biedt een prachtig vrij uitzicht over de weilanden en de Lauwers, wat zorgt voor een unieke woonbeleving in een rustige en landelijke omgeving.

Indeling
Bij binnenkomst in de hal treft u aan de rechterzijde toegang tot de woonkamer en even verderop in de hal het toilet. De woonkamer is met zijn 16 m² knus en licht, en biedt voldoende ruimte voor een gezellige zithoek. Aangrenzend vindt u de eetkamer van 13 m², die uitkijkt op de achtertuin. Op dit moment zijn de woon- en eetkamer van elkaar gescheiden, maar door het verwijderen van de hal en kastruimte tussen beide kamers ontstaat een ruime en comfortabele leefruimte. De keuken is eenvoudig en geeft toegang tot de bijkeuken van 10 m², waar plaats is voor extra opslag en het witgoed. Vanuit de bijkeuken bereikt u de schuur van 8 m², die veel mogelijkheden biedt voor extra
opslag.

Op de eerste verdieping bevinden zich vier slaapkamers. De grootste slaapkamer meet 11 m² en biedt een mooi uitzicht op het omliggende landschap. De andere drie slaapkamers zijn 9 m², 8 m² en 7 m², en bieden voldoende ruimte voor slaap- of werkkamers. De badkamer is compact, maar beschikt over een douche en wastafel. Tevens is er een handige zolderruimte, die bereikbaar is via een luik.

De woning is gelegen op een ruim perceel met een grote voor- en achtertuin. De tuin biedt volop mogelijkheden om een fijne buitenruimte te creëren, waar u optimaal kunt genieten van de rust en het weidse uitzicht. De aanwezige schuren hebben hun beste tijd gehad, maar bieden voor nu nog een handige opslagruimte voor bouwmaterialen om de woning te kunnen moderniseren.

De woning ligt aan een rustige weg in het dorp Visvliet, dat bekend staat om zijn betrokken gemeenschap. In het nabijgelegen Grijpskerk vindt u diverse voorzieningen, zoals winkels, scholen, sportfaciliteiten en gezondheidszorg. Ook zijn uitvalswegen zoals de A7 binnen 20 minuten bereikbaar, en bent u centraal gelegen tussen de steden Groningen en Leeuwarden.

Deze woning biedt een perfecte kans voor wie op zoek is naar een rustige woonplek met een prachtig uitzicht, waar met de nodige aandacht een fantastisch thuis van te maken is. Benieuwd naar de kansen die deze woning u biedt? Wij leiden u graag rond.

Lees complete omschrijving

Kenmerken

Plaats
Visvliet
Type object
Eengezinswoning, Halfvrijstaande woning
Perceel- / woonoppervlakte
250m2 / 99m2
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1929
Onderhoud (binnen)
Redelijk
Onderhoud (buiten)
Redelijk
Ligging
Aan rustige weg, vrij uitzicht en landelijk gelegen

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Badkamers
1 badkamers
Badkamervoorzieningen
Douche en wastafel
Aantal woonlagen
3 woonlagen
Voorzieningen
Tv kabel, rookkanaal, dakraam en natuurlijke ventilatie
Zolder
Ja

Energie

Verwarming
Gaskachels
Warm water
Geiser eigendom
Energielabel
G
Isolatie
Gedeeltelijk dubbel glas

Garage

Garage
Carport

Tuin

Tuin
Achtertuin van 15 bij 10 meter gelegen op zuidwest
Tuin(en)
Achtertuin, voortuin en zijtuin
Kwaliteit
Normaal
......... Chris Jan Pera

Meer weten?

Vraag het aan ......... Chris Jan Pera

Kandidaat-makelaar

Bezichtiging inplannen

Omgeving

Funda
Verkoop 9,1
Aankoop 9,5
Beoordelingen bekijken
99 Google-reviews: 4,6/5
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Duidelijke afspraken
  • Persoonlijk betrokken
  • Compleet ontzorgd
  • In heldere taal